Δε χάνει η Άκρινγκτον, μπορεί την έκπληξη η Άουε

Με τα… κλασσικά παιχνίδια της Παρασκευής ανοίγει η αυλαία του κουπονιού του Σαββατοκύριακου. Β’ Γαλλίας και Β’ Ολλανδίας έχουν την τιμητική τους, ενώ και στη Β’ Γερμανίας υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Απο εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει από ένα παιχνίδι για Serie A, Primera Division, Bundesliga, Championatt, Α’ Ολλανδίας, Α’ Βελγίου, Πορτογαλίας.

Βέβαια σήμερα το ενδιαφέρον πέφτει στο Μπάσκετ, αφού οι ελληνορωσικές μάχες για τη Euroleague συνεχίζονται σήμερα. Έτσι μετά το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα από την Κίμκι.

Πάμε στα σημερινά σημεία της ημέρας και αρχίζουμε από τις «Μπόμπες» όπου προέρχεται και το πιο δυνατό ποργνωστικό της ημέρας που είναι το Χ2 της Άκρινγκτον με αντίπαλο την Έξετερ σε απόδοση 2.20. Συνεχίζουμε με τη Β’ Γερμανίας και το Διπλό DNB της Άουε κόντρα στην Πάντερμπορν σε απόδοση 2.60. Για την Πάντερμπορν έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικές, στις οποίες μάλιστα είχε μαζέψει μόλις έναν βαθμό, αφού προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες, για να καταφέρει η ομάδα του Σμιντ να γευτεί τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι δεν «πατούν» καλά και οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται μόλις στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού θέλουν σήμερα να σταματήσουν το άσχημο εκτός έδρας σερί και να πάρουν μία νίκη που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή.

Στην Euroleague και στον σπουδαίο αγώνα Κίμκι – Ολυμπιακός. Η Κίμκι έχει φωνάξει βροντερό παρών στη δεύτερη φάση, μια και πέρα από το ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και εκτός έδρας και την αγωνιστική πριν τη διακοπή, πέρασε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Κάχα Λαμποράλ. Μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη και έχει πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, όπως αυτή επί της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα του Top-16. Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό και απώλεια του Κυπέλλου, μετά την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό με 78-81. Περιθώρια για περισυλλογή δεν υπάρχουν και πρέπει άμεσα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να ψάξει την 3η συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα, που θα τον φέρει για τα καλά σε θέση ισχύος. Πριν δύο αγωνιστικές, έκανε ακόμα ένα μεγάλο διπλό, περνώντας με 78-77 από την έδρα της Μακάμπι.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, καθώς αγωνίζεται σε μια αήττητη έδρα. Σίγουρα, θα είναι επηρεασμένος και από τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό, θα έχει τον δεύτερο λόγο στο παιχνίδι. Κίμκι -3.5 (1.91)

Μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα στη Σιένα και την Κάχα Λαμποράλ. Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό, ότι τη φόρα που είχαν πάρει τους την έκοψε απότομα η Μπαρτσελόνα! Η Σιένα, πήγε να παίξει ντέρμπι κορυφής στη Βαρκελώνη την προηγούμενη αγωνιστική και έρχονταν από το απόλυτο 5 αγωνιστικών, που πήγε όμως περίπατο, για να γνωρίσει τη συντριβή με 85-66. Παραμένει πάντως ακλόνητο φαβορί για πρόκριση και με νίκη απόψε, κατά πάσα πιθανότητα την εξασφαλίζει. Εξαιρετική και στο Κύπελλο, κατέκτησε τη διοργάνωση την Κυριακή, επικρατώντας στον τελικό της Βαρέζε. Σημαντική η επιστροφή του Τόμας Ρες.

Πλήρης απογοήτευση για την Κάχα, που απέτυχε να διεκδικήσει το Κύπελλο, με το Final-8 να διεξάγεται στην έδρα της. Την πλήγωσε ξανά η Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας την στον ημιτελικό. Και στην Ευρωλίγκα, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, αρχικά ξανά από τη Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια από την Κίμκι με 71-83, αποτέλεσμα που την ‘’πόνεσε’’ πολύ και την έφερε σε εγρήγορση ξανά.

Εκτίμηση: Αήττητη είναι στην έδρα της η Σιένα και έχει τον πρώτο λόγο και απόψε, αρκεί να διαχειριστεί σωστά και την κούραση από τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Γενικότερα πάντως βρίσκεται σε καλή φόρμα και θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από τη Μπαρτσελόνα ήταν μικρό πισωγύρισμα. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. Σιένα -3 (1.94)

Στο Τένις ο tipster μάς έχει επιλέξει δύο σημεία, με πιο δυνατό τη νίκη του Steve Darcis σε απόδοση 1.70 για το ATP Challenger Quimper.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top