«Καμία απόφαση να αποσυρθούμε από το άρθρο 99» ξεκαθαρίζουν στον Άρη

Η πληροφορία ότι ο Άρης αποφάσισε να αποσυρθεί από το άρθρο 99 διαψεύδεται κατηγορηματικά αυτήν την στιγμή από τους ανθρώπους των κίτρινων, τόσο σε ΠΑΕ όσο και σε ΚΜΑ.

Η πληροφορία ανέφερε ότι: “ο Άρης συμφώνησε να αποσυρθεί από την περίπτωση υπαγωγής του στο άρθρο 99. ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και ΠΣΑΠ επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους για την εξόφληση των πιστωτών κάθε ομάδας σε 45 δόσεις και ο Άρης φαίνεται πως αποφάσισε να πορευτεί σε αυτό το πλάνο, προσπαθώντας να αυξήσει τις δόσεις κάτι που όμως ήταν αδύνατο”. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τα κορυφαία στελέχη του συλλόγου τη στιγμή που η διαδικασία στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη.

Παράλληλα, ο νομικός της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Τσομίδης, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” διευκρίνησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκετε στη συνεδρίαση μαζί με τον κ Γρόλλιο. Συνεχίζουμε για το 99 μέχρι να βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πρέπει να περιμένουμε όλο μας την απόφαση της ΠΑΕ και της Κοινωνίας. Δεν είναι ασφαλές να πούμε πως εγκαταλείπουμε την περίπτωση του άρθρου 99. Όταν θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ θα κινηθούμε ανάλογα. Η λειτουργία του 99 εξακολουθεί να υφίσταται και μπορεί να προχωρήσει αλλά όλη η φιλοσοφία πρέπει να ξανασυζητηθεί στα αρμόδια όργανα της ΠΑΕ και της Κοινωνίας. Πιστεύω να γίνου σύντομα τα συμβούλια και να αποφασιστεί ότι είναι να αποφασιστεί».

Για να συμπληρώσει:
«Κανένας δε μπορεί να προδικάσει αν όταν τελειώσει ο έλεγχος αν ο Άρης δεν απαιτήσει χρήματα από αυτούς που δεν έκαναν χρήστη διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε πολλοί διέξοδοι και πολλά όπλα στην οικονομική φαρέτρα. Εμείς όλοι που είμαστε εκεί μέσα βάλαμε κάτω όχι μόνο την αρειανοσύνη μας αλλά και άλλα στοιχεία που αυτή τη στιγμή λείπουν από την Ελλάδα. Χρειάζεται πολλή δουλειά».

To Top