Δε χάνει η Νιούκαστλ, διπλό με DNB η Λίβερπουλ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα Κυπέλλου αλλά και Premier League η σημερινή, καθώς έχουμε οχτώ αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική.

Αρχίζοντας με τις προτάσεις της ημέρας βρίσκουμε στην κατηγορία «Μονά» το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ σε απόδοση 2.10. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα χάνουν φέτος, έχοντας ένα αήττητο σερί εφτά συνεχόμενων αγωνιστικών και σήμερα είναι αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο» για να κάνουν το βαθμολογικό άλμα. Από την άλλη η Τότεναμ νίκησε τη Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στις επιτυχίες, ωστόσο δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Στις «Μπόμπες» έχουμε επιλέξει ως σημείο της ημέρας το Χ2 της Νιούκαστλ μέσα στη Στόουκ Σίτι σε απόδοση 1.90 στην MyBet. Οι «καρακάξες» διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και σήμερα έχουν μία ιδανική ευκαιρία να αντεπιτεθούν και να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Στη συνέχεια βρίσκουμε στην κατηγορία «Μπόμπες» το «Διπλό» DNB της Μονς με αντίπαλο την Κορτράικ για το Κύπελλο Βελγίου σε απόδοση 2.75, αλλά και το Χ2 της Λουκέρνης κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις σε απόδοση 1.96. Στα «Μονά» τέλος επιλέξαμε το «Διπλό» Draw No Bet της Γάνδης κόντρα στη Λόκερεν σε απόδοση 2.05.

Στο Μπάσκετ πάμε με 5 προτάσεις στην κατηγορία EU Basket και με 5 προτάσεις στο NBA. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία στο Eu Basket και εδώ όλα τα σημεία για το NBA.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top