Στο γήπεδο και πάλι για προπόνηση ο Αλεξανδρής (photos)

Στο γήπεδο για προπόνηση βρέθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, προσκεκλημένος της σχολής μπάσκετ HOOP του Γιώργου Μασλαρινού. Ο πρώην τεχνικός του Άρη προπόνησε τα μικρά παιδιά, μίλησε μαζί τους, φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα.

Το δελτίο Τύπου της HOOP: “Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρέθηκε στην σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού και προπόνησε μαζί το παιδικό και εφηβικό τμήμα ενώ στην ομιλία που είχε παραβρέθηκαν και τα μέλη του τμήματος μίνι.

Ο 62χρονος έμπειρος τεχνικός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που του έγινε και μετέφερε τις γνώσεις του τόσο μέσα από την ομιλία του όσο και από το κοουτσάρισμά του στους παίκτες της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ.

Σε ένα κοουτσάρισμα που έγινε στα δύο τμήματα, παιδικό και εφηβικό, της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουνε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ όπως και το τμήμα του μίνι.

Ο Αλεξανδρής στην ομιλία του προς όλους τους επισήμανε: «Να αγαπάτε αυτό που κάνετε αλλά και να μην αμελείτε τα μαθήματά σας και να παραμένετε καλοί μαθητές στο σχολείο σας».

Ο «τίγρης» αναφερόμενος μάλιστα ειδικά στα μέλη του παιδικού και εφηβικού τμήματος της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ τους επισήμανε: «Ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ακόμη και την πάσα που θα δώσετε στον διπλανό σας».

Λόγια σε συνδυασμό με την παρουσία του και την προπόνηση που ακολούθησε για κάτι περισσότερο από μία ώρα που άφησε άπαντες κατενθουσιασμένους ενώ κατά την αποχώρησή του ο Αλεξανδρής δεσμεύτηκε πως θα ξανάρθει”.

 

To Top