Δημήτρης Ηλιάδης στο PRESSARIS: «Nαι, έχω μιλήσει με την ΚΜΑ, θα αποφασίσω με βάση τη λογική»!

Ο Δημήτρης  Ηλιάδης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο του έγινε κρούση από την Κοινωνία Μελών για να βοηθήσει σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και προχωράει σε δηλώσεις σχετικά με στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά πράγματα της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Όπως είχε αποκαλύψει το PRESSARIS, η ΚΜΑ χτύπησε την πόρτα του πρώην προέδρου, ο οποίος ήταν θετικός στο να βοηθήσει τον σύλλογο. Ο Ηλιάδης ήταν πρόεδρος την περίοδο 1991-92, έχοντας περάσει και από άλλα πόστα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Είχε διαδεχθεί στην προεδρία τον Σεραφείμ Δεδέογλου, ενώ αποχώρησε για να παραδώσει την σκυτάλη στον Λάκη Ιωαννίδη…

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μας μίλησε από την δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και το Λος Άντζελες  που  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια και έδωσε το στίγμα του ενδιαφέροντός του.

«Τον τελευταίο καιρό τρεις φορές άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών Άρη  επικοινώνησαν τηλεφωνικώς μαζί μου προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις μου για ανάμειξή μου στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης» μας είπε αρχικά ο Ηλιάδης.

Για το τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών υπογράμμισε: «Κατά τη διάρκεια των επικοινωνιών ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν στον ποδοσφαιρικό Άρη, τον οποίο ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ και να επιχειρώ να μάθω το κάθε τι που συμβαίνει στην ομάδα».

Σχετικά με το πότε θα είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη είπε: «Επιστρέφω στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, θα ενημερωθώ για τα δρώμενα στην ΠΑΕ  και στην Κοινωνία Μελών και θα πάρω τις αποφάσεις μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Όταν εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε ένα γίνει περισσότερο σαφής για ένα θέμα που απασχολεί όσο τίποτα τον κόσμο του συλλόγου, αλλά απέφυγε διακριτικά να δώσει περισσότερα στοιχεία υπογραμμίζοντας:  «Δεν θέλω να πάρω  αποφάσεις με βάση το συναίσθημα, αλλά με βάση τη λογική. Όλα είναι ανοιχτά».

 

To Top