ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν η Βίσση υποκλίθηκε στον Άρη και τον Super 3: «Γίνε Άρης να γουστάρεις…» – Μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα στο χορό! (photos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Super 3 που έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Μέσα σε ένα γκρίζο σκηνικό μεγάλων προβλημάτων και παρατεταμένης κρίσης, δόθηκε ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης και εγρήγορσης από την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Ο Άρης έχει ζωή, όσο ο κόσμος του είναι ενωμένος και σε θέσεις… μάχης.

Όπως έγραφαν στο κάλεσμά τους οι οργανωμένοι οπαδοί: «Εμείς έχουμε μάθει να μην το βάζουμε κάτω σε δυσκολίες , ατυχίες και κακοτοπιές. Αλλά εμείς μεγαλωμένοι με τα ιδανικά του SUPER 3 και υποστηρικτές της πιο περήφανης ομάδας του γαλαξία, του τεράστιου ΑΡΗ δεν παρατάμε καμιά μάχη… Ο δρόμος που έχουμε πάρει όλοι μας ανεξαρτήτου ηλικίας ότι κ αν λέγαν οι μανάδες μας είναι μονόδρομος…Δίχως γυρισμό… Γεννηθήκαμε να ακολουθάμε πιστά τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ…».

Αυτό το μήνυμα δόθηκε στην αίθουσα που φιλοξένησε τον χορό, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν από πλευράς παραγόντων και άλλων μελών της κιτρινόμαυρης οικογένειας οι Παπαδόπουλος, Ζαμπέτας, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Πόππης, Γρανούζης, Αρβανίτης, Ζουμπουρίδης, Μπακούρας, Ρούσσος, Στεφανίδης, Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Δεσύπρης, Άγγελος Γρόλλιος, Σήμης Ηλιάδης, Σαμολαδάς,Πισσανίδης κ.α.

Ένα ήταν το μήνυμα: «Ο Άρης με τον κόσμο του στις επάλξεις μπορεί να δώσει τον δύσκολο αγώνα και ενωμένος να αποδράσει από την κρίση…».

Πέρα από τις βραβεύσεις, τα δώρα και το μουσικό πρόγραμμα, ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η Άννα Βίσση, η οποία κυριάρχησε στην πίστα, «υποκλίθηκε» στον Άρη! Από μικροφώνου ομολόγησε ουκ ολίγες φορές το… «γίνε Άρης να γουστάρεις», ζητούσε να της πουν τα κιτρινόμαυρα συνθήματα και τα τραγουδούσε με τη συνοδεία της ορχήστρας, ενώ κάποιες στιγμές έγινε “ένα” με τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κέντρο, ομολογώντας ότι αισθάνεται όμορφα στο… απέραντο κίτρινο.

Ήταν μια όμορφη κιτρινόμαυρη βραδιά που έδωσε την ευκαιρία να γίνει ένα μικρό διάλειμμα  από τα προβλήματα του συλλόγου, αλλά συγχρόνως υπογράμμισε την ανάγκη και τη σημασία της συσπείρωσης και της αγωνιστικής εγρήγορσης…

Ο Άρης ενωμένος και με τον κόσμο παρών δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

* Οι φωτογραφίες είναι από τον Βασίλη Βερβερίδη και το motioteam.gr

 

To Top