Και άλλες υποψηφιότητες στις εκλογές της Κοινωνίας

Η παραίτηση των Γιάννη Γρανούζη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Γιώργου Μποτζώρη, η δήλωση ότι άλλα τρία μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ (Γιαννόπουλος, Χαμουζάς, Παπουτσόπουλος) δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές δημιουργεί ένα συγκεκριμένο κάδρο εξελίξεων στον φορέα.

Ήδη οι ζυμώσεις κορυφώνονται. Όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ το ποιοι θα καταθέσουν υποψηφιότητα αρχίζει να ξεκαθαρίζει:

Ο Νικήτας Ματθαίου το έχει δηλώσει με επιστολή του. Ο Λάμπρος Σκόρδας το λέει καθημερινά μέσα από την εκπομπή του και είναι γεγονός. Υποψήφιος θα είναι και ο Άγγελος Γρόλλιος. Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα και του Τάσου Δεσύπρη. Το έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος μιλώντας στο στενό του περιβάλλον και κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να κατέβουν στις εκλογές.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Λέσχης Σήμη Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαιώνει  τις πληροφορίες στο στενό του περιβάλλον.

Άλλα δυο μέλη της ΚΜΑ, Πέτρος Γαβριηλίδης και ο Γιάννης Κωνσταντίνου.

Οι διεργασίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν μέχρι τις 21 Ιουνίου, ημέρα της γενικής συνέλευσης του φορέα.

Υπενθυμίζουμε κάτι σημαντικό επί της διαδικασίας: στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Ο κόσμος ψηφίζει και οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται και συγκροτούν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

 

To Top