Συναίσθημα εναντίον… τσέπης στo Ελλάδα – Ρωσία

Η καρδιά λέει… Ελλάδα στην αποψινή μονομαχία με τη Ρωσία, αλλά η ψυχρή λογική έχει άλλη άποψη… Σε κάθε περίπτωση, όμως, το «Χ» είναι ιδιαίτερα πιθανό ως αποτέλεσμα ημιχρόνου και σ’ αυτό επικεντρώνεται η πρόταση του Betarades.com, που «βλέπει» επίσης νίκη της Πολωνίας.

Έπειτα από άλλη μια ημέρα με εύστοχες προβλέψεις («2 έως 3 γκολ» στο Ουκρανία – Γαλλία, «γκολ – γκολ» στο Σουηδία – Αγγλία, νίκη της Μιλάνο στο μπάσκετ), με αποδόσεις από 1,83 έως 2,00, πάμε σε μια νέα πρόκληση.

Η Ελλάδα χρειάζεται μόνο νίκη επί της ισχυρής Ρωσίας για να προκριθεί στους «8» του Euro 2012, πράγμα που μοιάζει αρκετά δύσκολο, αφού οι τακτικοί και βαθμολογικοί συσχετισμοί δείχνουν κλειστό παιχνίδι και «διπλό».
Η ασφαλέστερη και καλύτερη επιλογή, λοιπόν, είναι το «Χ» ως αποτέλεσμα ημιχρόνου (ενδεικτική απόδοση 2,30).
Αν πάλι κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με ειδικά στοιχήματα, μια λογική πρόταση θα ήταν η επικράτηση της Ρωσίας με ακριβές σκορ 0-1 (απόδοση 7,00) ή 0-2 (απόδοση 9,00).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ελλάδα – Ρωσία!

Στην αναμέτρηση Τσεχία – Πολωνία, προβάδισμα έχει το «διπλό» των διοργανωτών Πολωνών (ενδεικτική απόδοση 2,20), ενώ ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης έχει το «over 2,5 γκολ» (ενδεικτική απόδοση 1,94).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Τσεχία – Πολωνία!

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα, ενδιαφέρουσες επιλογές είναι το ακριβές σκορ 1-2 (απόδοση 10,00) ή 1-3 (απόδοση 23,00), ίσως όμως ακόμα και η ανατροπή με «1 ημίχρονο / 2 τελικό» (απόδοση 34,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Εξάλλου, στο μπάσκετ, έχουμε τον πέμπτο και τελευταίο τελικό του ισπαλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να έχουν επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Όπως και στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες, το Betarades.com θα ταχθεί υπέρ της Ρεάλ, η οποία προσφέρεται με πλεονέκτημα +5,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,90) και μπορεί να μας… στείλει ταμείο ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί οριακά.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top