ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημητριάδης: «Ο Γιουνές έχει αίσθηση του γκολ, πολύ καλή επιλογή έκανε ο Άρης»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και της Ξάνθης, Γιάννης Δημητριάδης μίλησε με αφορμή την μεταγραφή του Γιουνές στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Χαμζά Γιουνές:

Έκανε μία καλή χρονιά στην Ξάνθη, βοήθησε στα μέγιστα πιστεύω. Ήταν 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος και 1ος της ομάδος. Γνωρίζει και παίζει καλά, ειδικά με την πλάτη γιατί το σωματότυπο του είναι τέτοιο και έχει την αίσθηση του γκολ. Έβαλε 17 γκολ και είναι σημείο γραφής και ο Άρης έκανε πολύ καλή επιλογή. Ίσως να είχε πετύχει και περισσότερα γκολ αν ήταν σε μία ομάδα με πιο ποιοτικούς παίκτες και θα έκανε περισσότερες επιθέσεις πάνω σε ένα παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα κάνει στον Άρη ότι έκανε και στην Ξάνθη.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πηγαίνουν σε μία ομάδα και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν είτε γιατί δεν είναι καλό το κλίμα, είτε η διατροφή δεν είναι σωστή, πιο πολύ για τους ξένους, είτε δεν μπορούν στις κλιματολογικές συνθήκες και πηγαίνουν σε άλλες χώρες και διαπρέπουν. Θεωρώ ότι θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και πολύ καλά μάλιστα.

Για το πως βλέπει την πορεία του Άρη:

Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι δυνατός. Το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε κατηγόρια δίνει το πάτημα στην διοίκηση να σχεδιάσει την επόμενη μέρα με πολύ πιο ηρεμία και θεωρώ ότι είχε πολύ καιρό να σκεφτεί τις κινήσεις που θα κάνει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν το καλύτερα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει να παρουσιάζεται, σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα γιατί ο Άρης δεν ανήκει σε άλλη κατηγορία. Ο Άρης θα πρέπει να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

Για το δέσιμο των παικτών:

Είναι μία καινούρια αρχή. Στην αρχή θα υπάρχουν δυσκολίες. Οι ποδοσφαιριστές να γνωριστούν μεταξύ τους, το πως παίζει ο καθένας, τι ζητάει ο προπονητής. Ένας προπονητής με καινούριες ιδέες και καινούρια θέλω. Θα δυσκολευτούν να παρουσιάσουν το πρόσωπο που θέλουν αλλά σιγά σιγά ο προπονητής θα βγάλει τα δικά του στοιχεία και η ομάδα θα είναι μια χαρά.

Για την διοίκηση:

Δεν ξέρω τα οικονομικά της ΠΑΕ αλλά σίγουρα όταν υπάρχει ηρεμία, τα οικονομικά είναι καλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται στην ώρα τους τότε θα είναι ευχαριστημένοι και θα δίνουν το 100% και στις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Για τον κόσμο:

Δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος του Άρη να μη στηρίξει την ομάδα ότι και να γίνει. Αν ξεκινήσει η ομάδα καλά τότε το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα αλλά κουράζεται αν βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και η ομάδα να είναι μόνιμα στην Σούπερ Λίγκα.

 

Για την Ξάνθη:

Είναι σε φάση προετοιμασίας. Έχει ενισχυθεί με 2-3 παίκτες, σίγουρα θα ενισχυθεί κι άλλο. Η ομάδα είναι περίπου ίδια με πέρυσι με τον ίδιο προπονητή. Μέσα από τα φιλικά χτίζονται κάποια πράγματα για την φετινή χρονιά. Ακούγεται ότι θα πουληθεί η ομάδα αλλά εσείς είναι πιο πιθανό να γνωρίζεται πολλά περισσότερα. Μακάρι να είχα λεφτά να την αγοράσω εγώ. Κατά καιρούς ακούγονται πολλά ονόματα. Έχει ακουστεί το όνομα του κ. Μουζενίδη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια.

To Top