ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μια συμφωνία λίγκας με NOVA-ΕΡΤ “φέρνει” μεγάλα έσοδα στον Άρη!

Μια συμφωνία λίγκας με NOVA-ΕΡΤ “φέρνει” μεγάλα έσοδα στον Άρη! Αυτή είναι μια σημαντικής αξίας είδηση που έχει να κάνει με τον Άρη και την “επόμενη μέρα”.

Αυτή την στιγμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα τη φόρμουλα μέσω της οποίας θα δρομολογηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έχει συμφωνήσει ήδη η Σούπερ λίγκα με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Αυτό εφόσον επικυρωθεί θα σημάνει την εισροή μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω των τηλεοπτικών από τη σύμπραξη NOVA-ΕΡΤ. Κι εδώ “κολλάει” ο Άρης.

Οι πληροφορίες που δεν διαψεύδονται από τον επίσημο Άρη, σε μια τέτοια εξέλιξη τα χρήματα που μπορεί να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 2.000.000 ευρώ, δίνοντας μια σημαντική οικονομική ώθηση στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την υποχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα της μείωσης των ομάδων (με απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο τον περιορισμό των δανεικών) έχει διευθετηθεί ο τρόπος που θα συμπληρωθεί ο αριθμός «14» για τη σεζόν 2019-2020.

Έτσι, από τη φετινή Σούπερ λίγκα θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ από τη Football League θα ανέβει μόνο μια (απευθείας και χωρίς διαδικασία πλέι-οφ).

Βέβαια η διοργανώτρια του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος έχει αποφασίσει να ανέβουν δυο ομάδες, ωστόσο σε περίπτωση που επιμείνει, η απόφαση για άνοδο μονάχα μιας θα ληφθεί από την ΕΠΟ.

To Top