Δημιουργεί κλίμα ο Πανιώνιος, προφανώς λόγω πανικού. Αλήθεια δεν φτάνουν 6 Αθηναίοι ρέφερι μέσα στη Νέα Σμύρνη;

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να δημιουργήσει από χθες κλίμα στο θέμα της διαιτησίας και αφήνει να διαρρέουν παράπονα από την “πλατεία” για την χθεσινή διαιτησία. Γελάει σύμπασα η κοινωνία του μπάσκετ με όσα προσπαθούν να κάνουν οι κυανέρυθροι. Η ερώτηση είναι απλή: Πως θα τους φαινόταν αν ήταν ο Άρης με πλεονέκτημα έδρας και στα δύο ματς στο Παλέ σφύριζαν μόνο Θεσσαλονικείς διαιτητές;

Η ΚΕΔ όρισε και πάλι διαιτητικό τρίο από την Αττική. Προφανώς η εντοπιότητα πάει περίπατο, ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν! Τον Άρη σε μια σειρά τριών αγώνων και σύνολο εννιά διαιτητών δεν έχει σφυρίξει ούτε ένας Θεσσαλονικιός διαιτητής, έξι από την Αθήνα, δύο από τον Βόλο (που έπαιξαν χθες 70-30 τον Πανιώνιο) και ένας από την Πάτρα.

Αλήθεια, πόσο περήφανη μπορεί να αισθάνεται η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για αυτό το αίσχος στους ορισμούς; Γκόντας από Αττική. Ψαριανός από Αττική. Ανδρικόπουλος από Αττική. Ο Γκόντας που έσφαξε τον Άρη στη Δράμα, θα είναι πρώτος διαιτητής στον πιο κρίσιμο αγώνα του Άρη φέτος. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

 

To Top