Δεν χάνει η Δρέσδη‏

Γειά χαρά σε όλους τους φίλους. Παρασκευή 24 Μαΐου και διανύουμε τις τελευταίες μέρες της φετινής άνοιξης, με την αγωνία να κορυφώνεται!

Τελευταία αγωνιστική για την Γαλλία Β’, όπου το μόνο που δεν έχει κριθεί είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τις Γκάζελεκ και Σεντάν στην χαμηλότερη κατηγορία. Συνέχεια στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Ιρλανδίας ενώ αγώνα μπαράζ έχουμε και στην Γερμανία. Παμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν!

Αρχή γενομένης με την ligue2 και την αναμέτρηση ανάμεσα στην ιστορική Λε Μαν και την Λανς. Οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη και σε συνδιασμό με στραβοπάτημα της Λαβάλ παραμένουν στην κατηγορία. Τελειώνουν μια χρόνια που χαρακτηρίζεται από τους φίλαθλους της ως η χειρότερη στα 110 χρόνια της ύπαρξης της, και απόψε έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την κατακτηση των τριών βαθμών απέναντι στην αδιάφορη Λανς. Τεράστιες απουσίες για τους φιλοξενούμενους, που θα αγωνιστούν χωρίς τους 2 πρώτους σκόρερ άλλα και με πολλές αλλαγές. Το μονόπλευρο κίνητρο της Λε Μαν μας οδηγεί να επιλέξουμε χωρίς αμφιβολία τον Άσσο. Για μεγαλύτερη απόδοση, καλό είναι και το άσσος από το ημίχρονο!

Στην Γερμανία τώρα, αγώνας μπαράζ για την άνοδο -άλλα και την κάθοδο- στην Τσβαιτς Ντε Λίγκα ανάμεσα στην Όσναμπρικ και την Ντιναμό Δρέσδης. Τη δεύτερη καλύτερη έδρα στην Γ’ Γερμανίας έχει η Όσναμπρικ που δικαίως έφτασε στο σημείο να μάχεται για την άνοδο. Δείχνει ότι τα καταφέρνει καλά στα εντός έδρας, ωστόσο ο αντίπαλός της σήμερα θα είναι αρκετά υπολογίσιμος! Η ομάδα της Δρέσδης δεν αξίζει να βρίσκεται σε τέτοιο σημείο , ωστόσο πλήρωσε το νεκρό διάστημα και το σερί άσχημων αποτελεσμάτων που είχε σχεδόν όλο το χειμώνα. Οι “κίτρινοι” δεν θα καταθέσουν τα όπλα τόσο απλά και αν μη τι άλλο δεν θέλουν να σκέπτονται με τίποτα το ενδεχόμενο ήττας. Καλή επιλογή η ισοπαλία!

Τέλος μας αρέσει ιδιαίτερα το διπλό που κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από το 2.00 της Σλιγκο Ρόβερς στην έδρα της Λιμέρικ. Εκατέρωθεν προέρχονται από προκρίσεις για τους 8 του κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να περνάνε το εμπόδιο της Γουίτεφορντ στην παράταση. Εμφανώς κουρασμένοι να παρουσιαστούν απόψε, απέναντι από το φαβορί για το πρωτάθλημα Σλίγκο. Νοσοκομείο θυμίζουν οι γηπεδούχοι με έξι βασικούς ποδοσφαιριστές να κρίνονται αμφίβολοι!

Προτείνουμε :

ΛΕ ΜΑΝ – ΛΑΝΣ (1/1)

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ.(Χ)

ΛΙΜΕΡΙΚ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ (2)

To Top