Υπόκλιση Πλατινί στον μεγάλο Γκάλη! Ο Γάλλος παραμιλούσε για τη μεγάλη βραδιά του Άρη!

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Νίκος Γκάλης, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ.

Ο κορυφαίος Ελλήνας αθλητής όλων των εποχών είναι προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του και τον προσκάλεσε μέσω της ΕΠΟ στο μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρόεδρος της UEFA έστειλε μέσω του Θεόδωρου Θεοδωρίδη πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη κάτι που προκάλεσε τη χαρά και την ικανοποίηση του ζωντανού θρύλου.

Ο Πλατινί που δηλώνει φίλος του μπάσκετ για τον επιπλέον λόγο ότι η μητέρα του είχε ασχοληθεί με το άθλημα, δεν έκρυψε πως έμεινε εντυπωσιασμένος από την εκδήλωση που έγινε πρόσφατα προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών. Αυτό αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ανταποκρίσεις των απεσταλμένων στην Αγγλική πρωτεύουσα!

Όπως έλεγε, εκείνο που του προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, το κλίμα, αλλά και η παρουσία τόσων μεγάλων συμπαικτών καθώς και αντιπάλων του μεγάλου «Νικ» σε μία εκδήλωση που έγινε για να τιμηθεί τόσα πολλά χρόνια μετά το «αντίο» του στο μπάσκετ.

Να σημειωθεί πως ο Γκάλης βρίσκεται οικογενειακώς στην αγγλική πρωτεύουσα, η οποία έχει πλημμυρίσει από το απέραντο κίτρινο των οπαδών της Ντόρτμουντ.

To Top