ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δημοσίευμα μπλέκει τον Άρη με τον 34χρονο Καμερουνέζο χαφ Μαντζέκ

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα σενάρια από παίκτες που ενδιαφέρον τον Άρη συνεχίζονται. Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Ζορζ Μαντζέκ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα africafoot, οι κιτρινόμαυροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 34χρονο Καμερουνέζο χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα όπως προσθέτει το ρεπορτάζ, ο Άρης εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη άμεσα ώστε να είναι έτοιμος ως τον Ιανουάριο.

Βέβαια για την απόκτηση του παίκτη δεν είναι μόνος. Για τον Μαντζέκ ενδιαφέρονται ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, την Ινδία, την Κύπρο αλλά και στο Ισραήλ, με το τελευταίο ωστόσο να μπαίνει στον “πάγο” λόγω της έκρυθμης κατάστασης με την Παλαιστίνη.

Ο Μαντζέκ έχει γεμάτο βιογραφικό αλλά παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο.

Ο Καμερουνέζος έχει 53 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Για πρώτη φορά ο 34χρονος χαφ αγωνίστηκε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2007 για λογαριασμό της Στουτγάρδης. Ακολούθησε η Καϊζερσλάουτερν, πριν πάρει μεταγραφή στη Γαλλία και τη Ρεν το 2010. Έπειτα από μία διετία εκεί, πήγε στην Οσέρ και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Τουρκία για την Ερσίγεσπορ.

Το 2015 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μετς, το 2017 πήρε μεταγραφή στη Σπάρτα Πράγας και για λίγο συνυπήρξε με τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Η Σπάρτα την επόμενη σεζόν τον «δάνεισε» στη Μετς, το 2019 στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ το 2020 μετακόμισε στη Μπέβερεν ως ελεύθερος. Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ξανά στην Τουρκία για την Κοτσαέλισπορ, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα.

To Top