ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αρνητική επίδοση του Άρη τέσσερα χρόνια μετά!

Σε ομαδικό επίπεδο και σε μία στατιστική κατηγορία στην οποία έκανε θραύση στην περσινή σεζόν, ο Άρης έμεινε χωρίς πόντο από επιθετικά ριμπάουντ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό έγινε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό, ήταν στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2019-20 και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

Για να βρούμε την τελευταία μηδενική επίδοση πόντων από επιθετικά ριμπάουντ σε εντός έδρας παιχνίδι του Άρη, θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω, στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2018-19 και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε 16 πόντους και με αυτούς έγινε ο 55ος παίκτης στην ιστορία του Άρη στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τους 400+.

*Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς είχε 4/6 τρίποντα και σημείωσε την κορυφαία επίδοση του διημέρου μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος, σε τουλάχιστον τέσσερις προσπάθειες.

* Με την τάπα που είχε σε αυτό το παιχνίδι, ο Δημήτρης Κατσίβελης έφτασε τις 50 μέσα από τη 266η εμφάνιση του στην κατηγορία.

To Top