Δημοσκόπηση του PRESSARIS: Θέλετε να επιστρέψει στον Άρη ο Κόκε;

Η πιθανή επιστροφή του Σέρχιο Κόκε είναι από τα κυρίαρχα θέματα στις συζητήσεις του κόσμου του Άρη, τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώην αρχηγός των «κίτρινων» εξέφρασε ανοιχτά την σχετική επιθυμία, η ΠΑΕ ψάχνει την πιο ωφέλιμη λύση για την ομάδα και όλοι αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης. Με αυτό το σκεπτικό, η νέα δημοσκόπηση του PRESSARIS θέτει ένα απλό, αλλά ίσως όχι τόσο εύκολο να απαντηθεί ερώτημα: «Θέλετε να επιστρέψει στον Άρη ο Κόκε;».

Η αποδέσμευση του 29χρονου άσου από τη Ράγιο Βαγεκάνο αποτελεί θέμα ωρών ή ημερών, αλλά ο επόμενος προορισμός του δεν είναι εξίσου ξεκάθαρος, στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Με αφορμή τις συζητήσεις στις τάξεις του κόσμου, για το κατά πόσο θα ήταν εύστοχη κίνηση η επάνοδος του Κόκε και με ποιες προϋποθέσεις, το PRESSARIS δίνει στους φιλάθλους του Άρη να καταθέσουν την άποψή τους.

Στη νέα δημοσκόπηση, οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να ψηφίζουν (θα γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων απαντήσεων στο ερώτημα «Θέλετε να επιστρέψει στον Άρη ο Σέρχιο Κόκε;».

Οι πιθανές απαντήσεις είναι:

– Ναι, με κάθε κόστος.
– Όχι, έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα.
– Υπό προϋποθέσεις, αν χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και η ομάδα αντέχει οικονομικά.
– Θα πρέπει να αποφασίσει ο νέος προπονητής.

Το ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής μας σελίδας. Περιμένουμε και τη δική σας ψήφο!

To Top