Νέα διαρκείας με μειωμένες τιμές για β’ γύρο και Γιούροκαπ!

Μετά το πακέτο εισιτηρίων των 24 ευρώ για τους τρεις αγώνες της φάσης “Last 16” του Γιούροκαπ, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε και νέες, μειωμένες τιμές για τα παιχνίδια πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο που ξεκινάει το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενόψει της έναρξης του β’ γύρου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και του “Last 16” στο Eurocup ανακοινώνει τις νέες μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012.
Στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις μιας δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς, η μαζική παρουσία των φιλάθλων της στο Αλεξάνδρειο είναι υπέρ πολύτιμη. Εξάλλου, έχει αποδειχθεί περίτρανα ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι Ομάδα και Λαός όταν είναι ΜΑΖΙ μπορούν να οδηγήσουν τον Άρη μας σε πολλές επιτυχίες!
Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή τη «μάχη» και αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας στις νέες προνομιακές τιμές συμβάλλετε καθοριστικά στο να φτάσει η αγαπημένη μας ομάδα ψηλά, όπως της αξίζει”.

Ο Άρης αγωνίζεται εντός έδρας στον δεύτερο γύρο όλα τα παιχνίδια που θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο, τον ΚΑΟΔ, την Καβάλα, τον ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο.

Screen shot 2012-01-11 at 11.44.00 PMΓια παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται με έκπτωση 50% στη νέα τιμή σε όλες τις θύρες, πλην του πετάλου.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος, play-offs και τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες.

Για την έκδοση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Τρόποι πληρωμής:
– Μετρητά
– Πιστωτική κάρτα (δυνατότητα εξόφλησης έως και τεσσάρων άτοκων δόσεων)
– Επιταγή
– Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Πρόγραμμα επιβράβευσης κατόχου διαρκείας:

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας και διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο θα ισχύσει και τη φετινή περίοδο, στο τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των κατόχων διαρκείας που θα παρακολουθήσουν τους περισσότερους εντός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτοι τυχεροί της κλήρωσης θα κερδίσουν:

α) ο πρώτος ένα μηχανάκι Piaggio ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και

β) ο δεύτερος ένα εισιτήριο διαρκείας για την περίοδο 2012-13.

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας:
– Γραφεία ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, καθημερινά 09:00-20:00 (τηλ. 2310265600)
– Γραφεία Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154 (γήπεδο Κλ. Βικελίδης), καθημερινά 10:00-21:00 (τηλ. 2310323160)

To Top