Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ξεκάθαρο «ναι» στον Κόκε από τους φιλάθλους!

Ο πόθος να ξαναδούν τον Σέρχιο Κόκε στα κίτρινα, αλλά και η σύνεση, αφού πάνω απ’ όλους είναι το συμφέρον του ίδιου του Άρη, υπερίσχυσαν στο κριτήριο των φιλάθλων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του PRESSARIS. Σχεδόν τα 2/3 τάχθηκαν υπέρ της επιλογής «ναι στην επιστροφή Κόκε υπό προϋποθέσεις, αν χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και η ομάδα αντέχει οικονομικά». Και η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα…

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, στη δημοσκόπηση που «έτρεχε» από την Τρίτη και έθετε το ερώτημα «Θέλετε να επιστρέψει στον Άρη ο Σέρχιο Κόκε;». Μέσα σε τρεις ημέρες, σχεδόν 1.500 φίλοι του Άρη κατέθεσαν την άποψή τους για την πιθανή επάνοδο του πρώην αρχηγού της ομάδας, ο οποίος ασφαλώς και δεν περνά απαρατήρητος…

Ανάμεσα στις τέσσερις προτεινόμενες απαντήσεις, εκείνη που σάρωσε, συγκεντρώνοντας ποσοστό 63% των ψήφων, ήταν αυτή που συνδύαζε λογική και συναίσθημα: «Ναι υπό προϋποθέσεις, αν ο παίκτης χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και η ομάδα αντέχει οικονομικά».
Ό,τι ακριβώς έγινε και στην πραγματικότητα, δηλαδή, αφού οι 29χρονος άσος έβαλε… νερό στο κρασί του στο οικονομικό κομμάτι, επιτρέποντας στην ΠΑΕ να τον αποκτήσει χωρίς να διαταράξει τον προϋπολογισμό της.

Πολύ πιο κάτω σε ψήφους και μοιρασμένες σχεδόν στη μέση, ήταν οι… ακραίες τάσεις, που φανέρωσαν προσωπολατρεία ή κορεσμό, αντίστοιχα. Η πιθανή απάντηση «Ναι στην επιστροφή Κόκε, με κάθε κόστος» προτιμήθηκε από το 18% των συμμετεχόντων, ενώ από την άλλη πλευρά η απάντηση «Όχι, έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα» συγκέντρωσε ποσοστό 17%.

Τέλος, ελάχιστες προτιμήσεις πήρε η επιλογή «Θα πρέπει να αποφασίσει ο νέος προπονητής», υπέρ της οποίας τάχθηκε μόλις το 2%, αφού στην συνείδηση των φιλάθλων επρόκειτο για ένα θέμα που αφορούσε καθαρά την ΠΑΕ και τον παίκτη.

Διευκρινίζεται ότι στο σύστημα καταμέτρησης γινόταν δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με θέμα «Θέλετε να επιστρέψει στον Άρη ο Σέρχιο Κόκε;»

63%: Υπό προϋποθέσεις, αν χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και η ομάδα αντέχει οικονομικά.

18%: Ναι, με κάθε κόστος.

17%: Όχι, έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα.

2%: Θα πρέπει να αποφασίσει ο νέος προπονητής.

To Top