Μασάδο: «Ψηλότερα με τον Άρη… Ελλάδα, όπως Πορτογαλία»

Η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Μανουέλ Μασάδο ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ο Πορτογάλος αναμένεται να υπογράψει μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα πιάσει δουλειά στους κίτρινους και ήδη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής της ομάδας.

«Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία για να αναλάβω προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, επειδή ο πρόεδρος δεν είναι στην Αθήνα, όπου η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή, αλλά θα το κάνω αύριο [σ.σ. Σάββατο], όταν επιστρέψει σε αυτήν, εάν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση στη διαδικασία», δήλωσε ο 56χρονος προπονητής στο πρακτορείο ειδήσεων Lusa, το οποίο υπογραμμίζει το γεγονός ότι ο Μασάδο θα εργαστεί για πρώτη φορά εκτός πορτογαλικών συνόρων.

Ποια ήταν η απάντησή του ίδιου; «Είναι άλλη μια εμπειρία, έχω διανύσει μακρά διαδρομή. Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο ως προς τις αρχές του και δεν νομίζω ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ του πορτογαλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το γεγονός ότι ο Άρης είναι σήμερα ένατος στη βαθμολογία, ο Πορτογάλος υπογράμμισε ότι: «Συνήθως τελειώνει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, συνεπώς στόχος μας είναι η βελτίωση στον πίνακα της κατάταξης»…

Το Lusa υπογραμμίζει (κάτι που ανακοίνωσε και ο Άρης) ότι μαζί του στο τεχνικό τιμ της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο («οι συνήθεις συνεργάτες του» αναφέρει χαρακτηριστικά) και αναμένεται να πιάσει δουλειά τη Δευτέρα.

To Top