Δημοσκόπηση: Ο Σάντος έπρεπε να καλέσει Σηφάκη, Βελλίδη ή και τους δύο;

Ο Φερνάντο Σάντος δέχεται έντονη κριτική για τις… περίεργες επιλογές που έκανε στη θέση του τερματοφύλακα, ενόψει του Euro 2012. Το PRESSARIS δίνει το λόγο στους φιλάθλους του Άρη, ζητώντας την άποψή τους για το αν ο Πορτογάλος έπρεπε να πάρει από τους «κίτρινους» μόνο τον Μιχάλη Σηφάκη, μόνο τον Μάρκο Βελλίδη ή και τους δύο…

Οι Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας και Κώστας Χαλκιάς θα είναι οι τρεις γκολκίπερ που εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, με την απόφαση του Σάντος να μην έχει σταματήσει να σχολιάζεται αρνητικά από το μεσημέρι.

Στη νέα δημοσκόπηση του PRESSARIS, ο κόσμος της ομάδας καλείται να καταθέσει την άποψή του αναφορικά με την τύχη του Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και του Μάρκου Βελλίδη. Έπρεπε να κληθούν στην Εθνική ομάδα και οι δύο, μόνο ένας εξ αυτών ή κανένας τους;

Στο ερώτημα «Ποιους τερματοφύλακες του Άρη έπρεπε να πάρει στο Euro 2012 ο Σάντος;», οι προτεινόμενες απαντήσεις είναι οι εξής τέσσερις:

-Μόνο τον Μιχάλη Σηφάκη
-Μόνο τον Μάρκο Βελλίδη
-Και τους δύο
-Κανέναν

Καταθέστε κι εσείς την άποψή σας, ψηφίζοντας στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, στο κάτω δεξιό άκρο της αρχικής σελίδας του PRESSARIS!

To Top