Δημοσκόπηση PRESSARIS: Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοσκόπηση του PRESSARIS, με ερώτημα «Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;», με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ενδεικτικά: Σχεδόν οι μισοί από τους περίπου 250 φιλάθλους που κατέθεσαν την ψήφο τους, πιστεύουν ότι το παρασκήνιο και οι αντίπαλες ομάδες «κρύβονται» πίσω από τα αλλεπάλληλα διαιτητικά αίσχη εναντίον των «κίτρινων»…

Μέσα σε έξι μέρες, ο Άρης γνώρισε τρεις κατάφωρες αδικίες, από τους Σιδηρόπουλο, Κουκουλάκη και Κομίνη κατά σειρά, με συνέπεια να υποστεί έναν οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο και να χάσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ακόμα και ο πράος και νεοφερμένος Μανουέλ Μασάδο, μίλησε για τις τρεις αποβολές μέσα σε τρεις αγώνες. Γιατί, όμως, υπάρχει αυτό το… κυνηγητό σε βάρος του Άρη;

Από τους επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου που έχουν συμμετάσχει στη δημοσκόπηση του PRESSARIS (γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ), το 49% πιστεύει ότι «Το παρασκήνιο και οι αντίπαλοι δεν «θέλουν» τον Άρη», επιλογή μάλιστα που είχε ακόμα υψηλότερο ποσοστό στο ξεκίνημα της δημοσκόπησης.

Αρκετοί είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν έπραξε σωστά δείχνοντας ανωτερότητα και διάθεση για «φερ πλέι» απέναντι στα αλλεπάλληλα κρούσματα: Το 24% υποστηρίζει ότι «Έπρεπε η ΠΑΕ να τους «έκοβε τον αέρα» από την αρχή»

Από κοντά, με ποσοστό 18%, βρίσκεται η απάντηση «Η ΚΕΔ και ο Βασσάρας δεν «θέλουν» τον Άρη», ενώ το 8% όσων ψήφισαν θεωρεί ότι… «Οι διαιτητές δεν έχουν κακή πρόθεση, είναι απλώς ανίκανοι»!

Τέλος, μόλις το 1% πιστεύει ότι «Οι διαιτητές δεν «θέλουν» τον Άρη» και τον πολεμούν από πείσμα, χωρίς να υπάρχουν εντολές από ψηλότερα ή… κάτω από το τραπέζι.

Υπενθυμίζουμε ότι στη δημοσκόπηση του PRESSARIS οι φίλαθλοι έχουν να επιλέξουν μεταξύ των εξής πέντε απαντήσεων στο ερώτημα «Πού οφείλονται τα συνεχή διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη;»

– Οι διαιτητές δεν έχουν κακή πρόθεση, είναι απλώς ανίκανοι.
– Οι διαιτητές δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Η ΚΕΔ και ο Βασσάρας δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Το παρασκήνιο και οι αντίπαλοι δεν «θέλουν» τον Άρη.
– Έπρεπε η ΠΑΕ να τους «έκοβε τον αέρα» από την αρχή.

Το ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής μας σελίδας. Περιμένουμε και τη δική σας ψήφο!

To Top