Τα είπαν Κατίδης με διοίκηση και Μασάδο

Η λανθασμένη αντίδραση του Γιώργου Κατίδη στην αλλαγή που του έγινε στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη… Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε εξηγήσεις…

Συγκεκριμένα,, ο Μανουέλ Μασάδο είχε τετ-α-τετ με τον Κατίδη πριν από την προπόνηση της Πέμπτης, και αφού άκουσε τις δικές του τοποθετήσεις για το πώς λειτούργησε απευθύνθηκε στον νεαρό τονίζοντάς του:

«Αν έχεις αυτή συμπεριφορά 18, τότε τι θα κάνεις όταν γίνεις φτασμένος παίκτης» και του επέστησε την προσοχή σε θέματα συμπεριφοράς, καθώς «δεν αρκεί να είσαι μόνο καλός ποδοσφαιριστής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κατίδης είχε μπει στο 58′ ως αλλαγή στη θέση του Καζναφέρη και αντικαταστάθηκε στο 90′, δίνοντας τη θέση του στον Καρίμ Σολτάνι.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής ουσιαστικά ήθελε να κερδίσει χρόνο, με δεδομένο ότι ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες και ο Λεβαδειακός πίεζε σε εκείνο το διάστημα. Μιλώντας με τους συνεργάτες του ο Μασάδο επισήμανε ότι ήθελε να βάλει έναν ποδοσφαιριστή που ήταν γρήγορος, με την προοπτική μήπως και καταφέρει ο Άρης να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Πέρα από τη συνομιλία με τον Μασάδο, ο Κατίδης συναντήθηκε και με τον Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος εκπροσωπώντας τη διοίκηση έκανε παρόμοιες παρατηρήσεις στον νεαρό, προκειμένου να “κοιτάξει πώς να παίξει την μπάλα που μπορεί και να αφήσει στην άκρη, ανάλογες λανθασμένες αντιδράσεις”.

To Top