«Δυο νίκες και αντεπίθεση! Δεν τα παρατάμε…»

Μπορεί να έμεινε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μετά τη νέα ισοπαλία που είχε ο Άρης κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά κανείς στην ομάδα δεν τα παρατάει, μια και μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες. Τα… κομπιουτεράκια έχουν βγει, αλλά θα χρειαστούν νίκες για να βγουν οι… πράξεις και τα αποτελέσματα.

Ο Μανουέλ Μασάδο μιλώντας σήμερα στους έκανε το αυτονόητο. Ζήτησε νίκες στα επόμενα παιχνίδια, αντεπίθεση και υπογράμμισε ότι δεν τα παρατάνε!

«Έχουμε μείνει μακριά από την 5η θέση, το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα» είπε ο Πορτογάλος υπογραμμίζοντας ότι: «Αν παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πλησιάσουμε στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας τη δική μας αντεπίθεση».

Ο Μασάδο θέλοντας να προλάβει την απογοήτευση και την έλλειψη κίνητρου τόνισε με έμφαση ότι: «δεν τα παρατάμε σε καμιά περίπτωση. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό. Για να συνεχίσουμε να διατηρούμε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια με Δόξα και Λεβαδειακό».

Από κει και πέρα, ο 56χρονος προπονητής έστειλε το μήνυμά του σε αυτήν την ομιλία του προς τους παίκτες υπογράμμισε ότι: «Όσο περνάει ο καιρός θα σας γνωρίζω και καλύτερα και θα προσπαθήσω να δώσω ευκαιρίες σε όλους σας».

To Top