Ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς η Κ-17

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει την Κυριακή η Κ-17, η οποία υποδέχεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή (12.00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Το “κίτρινο” συγκρότημα, που ξεκίνησε με νίκη τη χρονιά επικρατώντας με 3-1 της Κέρκυρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρώτου γύρου, επρόκειτο να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή κόντρα στον άλλο διεκδικητή της κορυφής, ΠΑΟΚ, όμως οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του “δικεφάλου” είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του παιχνιδιού.

Ο Άρης που μοιράζεται την πρωτιά του ομίλου μαζί με τους “ασπρόμαυρους”, μια και αμφότεροι βρίσκονται στους 20 βαθμούς με 9 παιχνίδια στο ενεργητικό τους, επιδιώκει να συνεχίσει το σερί των θετικών του αποτελεσμάτων και να κερδίσει έδαφος μέχρι να οριστεί η νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του ντέρμπι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τάσος Θέος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χατζηβλασίου, Χολογγούνη και Αλταλίκη (ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στη μέση έπειτα από το ματς κόντρα στην Κέρκυρα), ενώ ο Μήτρου έχει προσβληθεί από ίωση. Στον αντίποδα, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχει επιστρέψει ο Πασχαλίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν μετά το φιλικό με την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ.

Το παιχνίδι κόντρα στους Γιαννιώτες θα διευθύνει ο Αριστείδης Λυμπούδης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης με βοηθούς τους Τυριακίδη και Ντόντη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top