Δημοσκόπηση PRESSARIS: Προβλέψτε το αποτέλεσμα του ντέρμπι!

Μπορεί ο Άρης να φύγει θριαμβευτής από την Τούμπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Στο ερώτημα αυτό θα… απαντήσουν το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες του Μανουέλ Μασάδο. Μέχρι τότε, όμως, οι φίλαθλοι της ομάδας είναι εκείνοι που μπορούν να καταθέτουν τις προβλέψεις τους, στη δημοσκόπηση του PRESSARIS με θέμα «Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας;»

Οι «κίτρινοι» θα πάνε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας ως οδηγό την περσινή τους επιτυχία, όταν είχαν παραδώσει μαθήματα τακτικής μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου τους και είχαν πανηγυρίσει μια σπουδαία επιτυχία!

Η αμέσως προηγούμενη επικράτηση του Άρη μέσα στην Τούμπα είχε σημειωθεί μεν το μακρινό 1998, αλλά ήταν το αξέχαστο 1-4, που κάνει αρκετούς να ονειρεύονται την επανάληψη μιας ανάλογης ευρείας νίκης.

Πριν από ένα ντέρμπι, είθισται να λέγεται ότι δεν χωρούν προγνωστικά. Οι φίλοι του Άρη, όμως, έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψη και την προσδοκία τους, με αισιοδοξία ή αυτοσυγκράτηση, στη δημοσκόπηση του PRESSARIS με θέμα «Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας;»

Στη νέα δημοσκόπηση, οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να ψηφίζουν (θα γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των εξής τεσσάρων απαντήσεων:

– Νίκη του Άρη, με 1 γκολ διαφορά
– Νίκη του Άρη, με 2 γκολ και πάνω
– Ισοπαλία
– Ήττα του Άρη

Το ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής μας σελίδας. Περιμένουμε και τη δική σας ψήφο!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top