Μπορούμε όπως πέρσι! Εμείς να πιστέψουμε στους παίκτες και εκείνοι να πιστέψουν στη νίκη!

Ο Άρης Γρηγοριάδης θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή στη Λάρισα, όπου θα δώσει τον πρώτο του μεγάλο φετινό αγώνα, αλλά το μυαλό του θα βρίσκεται… στην Τούμπα. Ο 27χρονος κολυμβητής των «κίτρινων» προσδοκά νίκη στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι, τονίζοντας στο blog του ότι η αγωνιστική ικανότητα υπάρχει, συνεπώς το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχή και πίστη! Τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παίκτες…

Καλημέρα σε όλους σας!

Ελπίζω να είστε καλά και να διατηρείτε τη δύναμη και την ελπίδα μέσα σας, παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες για όλους καταστάσεις, υπάρχουν και κάποια μηνύματα που φέρνουν αισιοδοξία, ειδικά σ’ εμάς που ζούμε για τον αθλητισμό και υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Άρη.

Αναφέρομαι στη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος την Κυριακή, πραγματοποιώντας την κοπή της πίτας και βραβεύοντας τους αθλητές που διακρίθηκαν μέσα στο 2011, ανάμεσά τους και εμένα προσωπικά. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, που ανέδειξε την ενότητα της οικογένειας του Άρη, όπως πάντα.

Ήταν μια καλή αφορμή για να βρεθούμε όλοι μαζί, οι αθλητές του συλλόγου από όλα τα αθλήματα, και να νιώσουμε σαν μια πραγματική οικογένεια. Αλλά ακόμα πιο σημαντική είναι αυτή η εκδήλωση για τα μικρά παιδιά, που είναι το αύριο του Άρη και του ελληνικού αθλητισμού. Αυτά τα νεαρά παιδιά που θα μας διαδεχθούν πρέπει να κοιτάμε όλοι εμείς, οι σημερινοί πρωταγωνιστές, ώστε να αφήσουμε κάτι πίσω μας, εγώ στην κολύμβηση και ο καθένας στον χώρο του. Οι μικροί αθλητές που βρέθηκαν στη γιορτή της Κυριακής και ένιωσαν όμορφα που ανήκουν στην οικογένεια του Άρη, είναι αυτοί που θα συνεχίσουν τη δική μας προσπάθεια, υπηρετώντας τον σύλλογο με περηφάνια.

Σε ό,τι αφορά τα δικά μου αγωνιστικά νέα, είμαι πανέτοιμος για το χειμερινό πρωτάθλημα Όπεν, που θα γίνει από την Παρασκευή (17/02) μέχρι την Κυριακή (19/02) στη Λάρισα! Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας της χρονιάς και θέλω να έχω μια καλή παρουσία και μια αξιόλογη επίδοση.

Κατεβαίνουμε σήμερα, Πέμπτη, στη Λάρισα και αύριο, Παρασκευή, θα αγωνιστώ στα 100μ. ύπτιο, που είναι το αγώνισμα στο οποίο δίνω την προσοχή μου. Το πρωί είναι οι προκριματικοί και το απόγευμα οι τελικοί. Θα επιδιώξω να κάνω έναν χρόνο γύρω στο 54.00, για να είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να νιώσω το σώμα μου καλά μέσα στο νερό και να κολυμπήσω γρήγορα.

Την Κυριακή θα πάρω μέρος και στα 50μ. ύπτιο, που είναι ένα αγώνισμα στο οποίο δεν έχω στοχεύσει ιδιαίτερα, αλλά θα αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να δω σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η ταχύτητά μου.

Ο πρώτος χειμερινός κύκλος αγώνων θα κλείσει για μένα στις αρχές Μαρτίου, όταν θα πάμε στο Όπεν της Μαδρίτης. Στην συνέχεια, θα έχουμε άλλον ένα κύκλο, μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου, για να ακολουθήσει βέβαια η σειρά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ώρα που εγώ θα αγωνίζομαι στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, η ποδοσφαιρική ομάδα θα προετοιμάζεται και θα δίνει το δικό της μεγάλο αγώνα. Είναι δεδομένο ότι από εκεί που θα βρίσκομαι θα έχω στο μυαλό μου το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχω διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξή του, εφόσον δεν μπορώ να το παρακολουθήσω.

Βλέπουμε ότι η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό και δείχνει σημαντική πρόοδο τον τελευταίο μήνα. Στα ντέρμπι, όμως, έχει σημασία μόνο η ψυχή. Αν παίξουν ψυχωμένα και με αυτοσυγκέντρωση, όπως μπορούν να κάνουν, τότε θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αυτό που μετράει, είναι να έχουμε εμείς οι φίλαθλοι πίστη στις δυνατότητες των παικτών, και οι ίδιοι οι παίκτες πίστη στη νίκη! Το καταφέρανε πέρσι, μπορούν να το επαναλάβουν και φέτος.

Όλοι ξέρουμε άλλωστε πόση χαρά φέρνει μια επιτυχία σ’ ένα ντέρμπι. Παίζεται το γόητρο, που είναι πολύ μεγαλύτερο από τους 3 βαθμούς μιας οποιασδήποτε νίκης. Όλη η πόλη ζει γι’ αυτό το παιχνίδι και το περιμένει με αγωνία.

Θα επιλέξω, πάντως, να μην κάνω κάποιο προγνωστικό για το πιθανό σκορ του αγώνα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά! Καλύτερα έτσι, για να πάει γούρι για την ομάδα. Πάμε λοιπόν με αισιοδοξία και θα δούμε…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top