Σαπουντζής στο PRESSARIS: «Νίκη μέσα στην Τούμπα για τον Άρη» (video)

Αντώνης Σαπουντζής… Ο άνθρωπος που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη, με τα γκολ που πέτυχε σε καθοριστικά ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κίτρινων μίλησε στο PRESSARIS και έδωσε το στίγμα του επερχόμενου ντέρμπι της Τούμπας.

 

Ποια είναι αίσθησή σου για το ΠΑΟΚ-Άρης που έρχεται;

 – Το παιχνίδι γίνεται σε μια περίοδο που και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Όπως πάντα θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος. Το μυστικό είναι να μπει ο Άρης δυνατά απο την αρχή για να δείξει τις διαθέσεις του, όπως και πέρσι.

 Ο Άρης έχει βρει στα τελευταία παιχνίδια ρυθμό. Δεν έχει σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου…

 -Αυτό είναι το ευχάριστο. Βλέπουμε την ομάδα μεταμορφωμένη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, σκοράρει και δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο. Αυτό που περιμένουμε είναι να πιάσει την Κυριακή την απόδοση που έχει τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Σε ποιο σημείο πρέπει να δώσει βάρος η ομάδα μέσα στην έδρα του αντιπάλου;

 -Ο Άρης πρέπει να κάνει το δικό του παιχνίδι. Δεν πρέπει να περιμένει τον αντίπαλο, αλλά να ζητήσει τη νίκη απο το πρώτο λεπτό. Επίσης, δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ο αγώνας με την Ουντινέζε. Ο Άρης, πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Καστίγιο Ούμπιντες και Γιαννιώτας έχουν πλεονέκτημα απέναντι σε βαριά κορμιά.

 Περιμένεις «κλειστό» παιχνίδι;

 -Ο Άρης έχει καλή λειτουργία μεσοεπιθετικά. Διαθέτει την ταχύτητα για να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε άμυνα. Παράλληλα, πρέπει πάση θυσία να αποφύγει τα αβίαστα λάθη στην άμυνά του. Ευκαιρίες θα κάνει, αρκεί να τις εκμεταλλευτεί.

Θυμάσαι συναισθήματα μετά απο τέτοια παιχνίδια;

 -Ναι, μετά απο νίκη στη Τούμπα. Τότε είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάνω απο 5 χιλιάδες θυμάμαι εκείνη την εποχή. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλο το παιχνίδι. Μετά μας περίμεναν στο γήπεδο Χαριλάου. Δεν ξεχνιούνται τέτοιες στιγμές. 

Θυμηθείτε εδώ τον Αντώνη Σαπουντζή να σκοράρει και να πανηγυρίζει σε βάρος του ΠΑΟΚ 
 
{youtube}WHOClbNBb44|640|360|1{/youtube} 

To Top