Δημοσκόπηση PRESSARIS: Στο 74% ανέβηκε το ποσοστό νίκης του Άρη!

Αυξάνεται διαρκώς το ποσοστό των φιλάθλων του Άρη που δηλώνουν πίστη στη νίκη της ομάδας μέσα στην Τούμπα! Πλέον, το 74% του κόσμου προβλέπει «διπλό» στο ντέρμπι της Κυριακής, ποσοστό μεγαλύτερο κατά 2% από ό,τι μέχρι χθες. Αυτό προκύπτει από τη δημοσκόπηση του PRESSARIS, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θέτοντας το ερώτημα «Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας;»

Οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να… αλώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το γήπεδο του ΠΑΟΚ και ο κόσμος τους εξακολουθεί να πιστεύει ακράδαντα ότι μπορούν να το καταφέρουν! Αυτό δείχνει, τουλάχιστον, η τάση που καταγράφεται μέσα από την ψήφο των σχεδόν 500 φιλάθλων, που έχουν καταθέσει τα προγνωστικά τους στη δημοσκόπηση του PRESSARIS.

Ως πιθανότερο αποτέλεσμα, οι οπαδοί της ομάδας θεωρούν τη «Νίκη του Άρη, με 1 γκολ διαφορά», επιλογή που έχει συγκεντρώσει το 39% των ψήφων και δείχνει ότι οι φίλαθλοι περιμένουν ένα δύσκολο, ισορροπημένο παιχνίδι…

Πολλοί, όμως, είναι και οι πιο αισιόδοξοι υποστηρικτές των «κίτρινων», αφού το 35% έχει ψηφίσει… δαγκωτό «Νίκη του Άρη, με 2 γκολ και πάνω», πιστεύοντας ότι οι παίκτες του Μασάδο θα «πατήσουν» εκείνους του Μπόλονι! Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιλογή παρουσίασε αύξηση 3% μέσα στο τελευταίο 24ωρο!

Διαφορετική άποψη για την έκβαση του ντέρμπι είχε το υπόλοιπο ποσοστό των φιλάθλων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, το 16% έχει επιλέξει ως πιθανότερο αποτέλεσμα την «Ισοπαλία» και το 10% την «Ήττα του Άρη».

Υπενθυμίζουμε ότι στη δημοσκόπηση, οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να ψηφίζουν (θα γίνεται δεκτή μόνο μία ψήφος από κάθε σύνδεση ίντερνετ), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των εξής τεσσάρων απαντήσεων:

– Νίκη του Άρη, με 1 γκολ διαφορά
– Νίκη του Άρη, με 2 γκολ και πάνω
– Ισοπαλία
– Ήττα του Άρη

Το ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης βρίσκεται χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής μας σελίδας. Περιμένουμε και τη δική σας ψήφο!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top