ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Διάβασε” σωστά μεσοαμυντικά το παιχνίδι, πλήρωσε ένα στιγμιαίο λάθος

Ο Άρης έφυγε χωρίς βαθμούς από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και το “διάβασε” σωστά μεσοαμυντικά, πλήρωσε όμως ένα στιγμιαίο λάθος. δεχόμενος ένα γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Ειδικά ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου πήγε σχεδόν άριστα, δεν άφησε στους παίκτες του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν κινδύνους, με αποτέλεσμα να μην δεχθεί παρά μόνο μια τελική (κι αυτή μάλιστα τραβηγμένη από τα μαλλιά με μια κεφαλιά του Παπασταθόπουλου), αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να μοιάζουν έξω από τα νερά τους.

Το δίδυμο Ετέμπο, Νταμπό λειτούργησε σωστά, ο Νταρίντα πήρε περισσότερο τις επιθετικές πρωτοβουλίες, όμως ο Άρης πληγώθηκε από το λάθος στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους σε μια φάση που άρχισε από την ολιγωρία των Μαντσίνι, Μαζικού καθώς επέτρεψαν να περάσει μια μπαλιά στην πλευρά τους. Το συγκεκριμένο γεγονός υποχρέωσε τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να φύγει από τον χώρο ευθύνης του κι αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Γιώργος Μασούρας στην πρώτη επαφή του με την μπάλα προλαβαίνοντας τον Οντουμπάτζιο.

To Top