“Αίτηση”… επιβίωσης στην Λεωφόρο με δικαστικό “διάλειμμα”!

Ο Άρης κάνει ένα… διάλειμμα από τις δικαστικές διαμάχες που του τρώνε τα «σωθικά» και ρίχνεται σήμερα σε μια ακόμη δύσκολη αγωνιστική αποστολή. Λαβωμένος βέβαια και με πολλές απουσίες, θέλει να φύγει με βαθμολογικά κέρδη από την Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (19:30).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε χθες και τον Νίκο Τσουμάνη να βγαίνει νοκ άουτ, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και δεν  ακολούθησε την αποστολή. Εκτός μάχης είναι οι επίσης τραυματίες Πουλίδο και Καμινιώτης και οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Αγκάνθο.

Την κιτρινόμαυρη αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Γουναρίδης, Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Βλάχος, Βαγγέλη, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τσιάρας, Τάτος, Σουνάς, Κουσίδης, Μανιάς, Αγγελούδης και Καραγιάννης.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι και έμεινε εκτός αποστολής καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Πέραν του Σίλντενφελντ, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και οι Καπίνο και Μπαϊράμι που έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, τους Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς».

To Top