Βασβάνης: “Μια βόλτα στο λογιστήριο για να δούμε ποιος είναι λαμόγιο”!

Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης Γιώργος Βασβάνης με επιστολή του στο PRESSARIS, αναφέρεται στα συνθήματα που εμφανίστηκαν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και απαντάει καταθέτοντας τις δικές του απόψεις.

Αναλυτικά:

“‘Ολα τα πράγματα έχουν κι ένα όριο! Προσπερνώντας το γεγονός ότι είμαι περήφανος γιατί σε τα 47 χρόνια της ζωής μου είμαι γέννημα-θρέμμα μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, καμαρώνω για το ότι επί 12 συναπτά έτη υπηρέτησα τον σύλλογο που λάτρεψα με τιμή και υπερηφάνεια και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ χωρίς ιδιοτέλεια.

Στερήθηκα ατέλειωτες ώρες οικογενειακής γαλήνης και προσωπικών στιγμών, αλλά πάντα νιώθοντας τη χαρά εκείνου που προσπαθεί να βοηθήσει και να αγωνιστεί για το μεγαλείο του ΑΡΗ μας!

Αφιέρωσα ώρες, αλλά και αρκετό χρήμα, για να πείσω να έρθουν στον ΑΡΗ μας, νεαροί παίκτες όπως οι Γιαννιώτας, Κατίδης, Διούδης, Νταμαρλής, Ρένια κ.α.

Όλη η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη γνωρίζει την εντιμότητα και την τρέλα μου για τον ΑΡΗ! Όσο για την ΠΑΕ βρίσκομαι εκεί για να βοηθήσω όσο μπορώ και γιατί πιστεύω ότι και φέτος, όπως και πέρσι, μπορώ να βοηθήσω και γω με τον τρόπο μου στη “σωτηρία”.

Μια βόλτα στο λογιστήριο της ΠΑΕ, αλλά και του ΑΣ μπορεί να πείσει τον καθένα για το αν είμαι, αλλά και το ποιος είναι λαμόγιο στον σύλλογο!

Λάθη μπορεί να έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν ήμουν, δεν είμαι, ούτε θα είμαι λαμόγιο. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να αποδείξει το αντίθετο.

100 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΗΣ

ΥΓ: Ο Άρης με εμάς και χωρίς εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

To Top