Εκνευρίστηκε ο “ξανθός” για την κριτική και… “ξέφυγε”! Λάθος δηλώσεις, λάθος στόχευση! Ο “κουτσός” Άρης και ο… “βουβός” Ιωαννίδης!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης “Πόλις Πολίτης Πολιτική”  με τον Βαγγέλη Πλάκα ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την κριτική που δέχεται από τον κόσμο του Άρη – κυρίως μέσω διαδικτύου- και για το αυτονόητο γεγονός ότι  μοιάζει απών σε αυτή τη συγκυρία που κινδυνεύει η ομάδα να υποβιβαστεί.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αμφισβήτησε το αν οι συγκεκριμένοι οπαδοί γνωρίζουν την πρoσφορα του στην ομάδα του Άρη δηλώνοντας “Τι είναι ο Ιωαννίδης για τον Άρη το γνωρίζουν όλοι  οι Αρειανοί, όταν θα μας πουν τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε μια ομάδα που έμεινε με 10 βαθμούς (σ.σ. 19 έχει ο Άρης προφανώς δεν ασχολείται πραγματικά, ενώ δεν αναφέρθηκε στους βαθμούς που… εκλάπησαν από την ομάδα), βλέπουμε” είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης και πρόσθεσε “Oσα έχω δικαίωμα να κάνω τα κάνω χωρίς να μου το ζητήσει κανείς δεν θα δώσω σε κανένα το δικαίωμα να μιλήσει για Αρειανοσύνη.”

Ο κ. Ιωαννίδης φανερά εκνευρισμένος μίλησε για έλλειψη σεβασμού από τους συγκεκριμένους οπαδούς, και τόνισε πως ο πόνος για την ομάδα είναι βουβός (σ.σ. πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα δεν θα μπορούσε να αναφέρει. Πιο… βουβός δεν γίνεται).

“Αν είχαν σεβασμό δεν θα έλεγαν το παραμικρό όταν είναι ένας κουτσός πώς να τον κάνεις να περπατήσει (σ.σ. άλλοι και πιο… κουτσοί, όχι μόνο περπάτησαν, αλλά έκαναν και πολλά περισσότερα…); Αυτοί πονάνε πιο πολύ από μένα; Ο βουβός ο πόνος είναι μεγαλύτερος!” κατέληξε ο πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Τεράστια η προσφορά του Ιωαννίδη στον Άρη ως αθλητής, ως προπονητής, ως πολιτικός. Σεβαστή και αναγνωρίσιμη και το ξέρει πρώτα από όλα ο ίδιος. Την μέτρησε άλλωστε πολλές φορές στα κουτιά της κάλπης…

Σχεδόν ποτέ, όμως, ο κόσμος του Άρη ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ τι πρόσφερε ο σύλλογος στον ίδιο τον Ιωαννίδη! 

Η κριτική τον έκανε να “ξεφύγει”. Λάθος δηλώσεις, λάθος στόχευση! Πού είναι ο Ιωαννίδης που μιλούσε με έργα; Ο πραγματικός Ιωαννίδης ξέρει ότι και οι… “κουτσοί” περπατάνε! Και σε τελευταία ανάλυση, αν πραγματικά νιώθει τον Άρη ως “οικογένειά” του για ποιο λόγο ενοχλήθηκε;

Αν ήταν μπασκετικός αγώνας θα ήταν απλά: “τεχνική ποινή στον… κόουτς”!

YΓ: Η φωτογραφία δεν χρειάζεται καμία… λεζάντα! 

To Top