ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διάψευση περί διαγγέλματος Τσίπρα: “Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο”

Διαψεύδει τo Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού με σχόλιο του το πρακτορείο Reuters που νωρίτερα είχε δημοσιεύσει πως επίκειται διάγγελμα Τσίπρα για την αξιολόγηση και την προσφυγή στις κάλπες τονίζοντας πως «είμαστε και επισήμως στην εποχή των ψευδών ειδήσεων».

«Το Πρακτορείο Reuters θα έπρεπε, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη, να είναι περισσότερο προσεκτικό και να μην φιλοξενεί δημοσιεύματα αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Είναι προφανές, ότι η αποκλειστική είδηση περί δήθεν συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς και το σενάριο περί εκλογών που στηρίζονται σε φήμες κατά τον ίδιο τον συντάκτη της ‘είδησης’, σε μια κανονική περίοδο δε θα αφορούσαν κανέναν. Σήμερα, όμως, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης κάθε ψεύτικη είδηση, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνική κυβέρνηση, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρώτο θέμα σε μεγάλη μερίδα του Τύπου» λέει επίσης το γραφείο Τύπου.

Η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας «ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο».

To Top