ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ταρνατώρος για τον θρίαμβο του Τορίνο: “Όλο το γήπεδο ήταν Άρης”!

Ο Φάνης Ταρνατώρος έφορος της χρυσής ομάδας του Άρη μίλησε για το ευρωπαϊκό κύπελλο με την Εφες Πίλσεν.

Μεταξύ άλλων τόνισε στον “Αρένα”:

«Δεν ξεχνιούνται αυτά ποτέ. Στιγματίζουν τη ζωή σου. Είχαμε πολύ καλή ομάδα και επειδή πηγαίναμε ως φαβορί, αυτό μας δημιούργησε άγχος. Και η Εφές ήταν καλή, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι. Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά. Ο Σερφ έδειχνε πολύ βίντεο στους παίκτες και έτσι ο Μέμος Ιωάννου έλεγε ότι στην τελευταία φάση ήξερα ακριβώς τι θα κάνει και πως θα του κλέψω την μπάλα του Ναουμόφσκι.

Όλο το γήπεδο ήταν Άρης. Πολύς κόσμος. Ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος με σκορ ημιχρόνου στο τέλος.

Όταν μπήκαμε στην ελίτ της Ευρώπης μπήκαμε χωρίς ξένους. Κανείς δεν ερχόταν να παίξει μόνο στην Ευρώπη. Τότε ήταν απένατί μας ομαδάρες με ΝΒΑ παίκτες. Μπαρτσελόνα, Τρέισερ, Μακάμπι, η Γιουγκοσλαβία ενωμένη ακόμα. Είναι και θέμα τύχης και θέμα ημέρας. Μπορούσαμε στο Μόναχο. Ειδικά με τη Μακάμπι. Αν δεν γινόταν η διακοπή θα πηγαίνμε στον τελικό. Στη Γάνδη, όχι ήμασταν τελείως άπειροι. Και στη Σαραγόσα.

Αν είχε καλούς ξένους ο Άρης εκείνη την εποχή θα είχαμε πάρει τουλάχιστον ένα πρωταθλητριών. Οι άλλοι είχαν και νατουραλιζέ και Αμερικάνους από ΝΒΑ με τεράστια μπάτζετ. Δεν μπορούσαμε να τους ανταγωνιστούμε.

Τώρα είναι άλλες ομάδες, άλλοι παίκτες. Τότε ήταν ένας όμιλος και όλοι παικταράδες. Ανατρέξτε να δείτε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Ο Άρης έχει τη μαγιά. Είναι μόνιμα ένα καντήλι αναμμένο. Αυτή η φλόγα θα δυναμώσει πάλι. Έχει τη στόφα του πρωταθλητή. Αυτό δε φεύγει ποτέ…»

To Top