“Διαβάσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος την άμυνα του Άρη”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από την νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

«Ο Άρης είναι πολύ καλά δουλεμένος από τον προπονητή του και ξέρει τί θέλει στο γήπεδο. Όσα σχεδιάσαμε δεν τα εφαρμόσαμε στο πρώτο ημίχρονο λόγω της νευρικότητας μας. Χάσαμε ελεύθερα σουτ και κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη. Κάποια εξ αιτίας της πίεσης του Άρη. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε την ομάδα μας. Παίξαμε πιο απλά στην επίθεση. Από την άμυνα μας δεν έχω παράπονα ήταν  καλή σε όλο το ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα στο δεύτερο να διαβάσουμε καλύτερα την άμυνα αντιπάλου»,είπε ο κόουτς του Πανιωνίου.

Ο Βασίλης Καββαδάς από την πλευρά του είπε : «Ήταν σημαντική νίκη για μας, τη χρειαζόμασταν. Ανεβαίνει, τώρα, η ψυχολογία μας. Κερδίσαμε γιατί δείξαμε χαρακτήρα τα τελευταία δευτερόλεπτα. Επίσης δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πολλά παιχνίδια. Δε θέλουμε να κοιτάμε μακριά αλλά το επόμενο παιχνίδι μας στο Γιούροκαπ».

 

To Top