Διακανονισμούς 500.000 ευρώ διαπραγματεύεται στην Αθήνα ο Αρβανίτης

Διακανονισμούς που φτάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ θα διαπραγματευτεί σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης στην συνάντηση που θα έχει με τον δικηγόρο, Νίκο Πετράτο, ο οποίος εκπροσωπεί παίκτες που έχουν λαμβάνειν από τους κίτρινους.

Ο Πετράτος έχει πελάτες τους Νίκο Μπάρλο, Νίκο Αργυρόπουλο, Γάιο Σκορδίλη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα και Δήμο Ντικούδη. Από αυτές τις περιπτώσεις πιο “δύσκολη” φαίνεται να είναι του Σκορδίλη, ο οποίος έχει προσφύγει και στη FIBA και του έχει επιδικαστεί ένα ποσό που ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ.

Ο Αρβανίτης θα επιδιώξει να έρθει άμεσα σε συμφωνία με όλους τους παίκτες που εκπροσωπεί ο Πετράτος, ώστε να μπει στην τελική ευθεία το θέμα των διακανονισμών.

Δεν είναι, όμως, μόνο το θέμα αυτό που θα απασχολήσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ στην Αθήνα. Η έκδοση της εγγυητικής επιστολής, αλλά και επαφές με εκπροσώπους παικτών που ενδιαφέρουν βρίσκονται στην ατζέντα του Αρβανίτη, ο οποίος θα παραστεί φυσικά και στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

 

To Top