Οι Τσέχοι επιβεβαιώνουν για Ταπούτο: “Σε 1-2 μέρες θα ανακοινωθεί από την ομάδα”

Μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χρήστου Ταπούτου στη Νίμπουρκ. Αυτό δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της τσεχικής ομάδας, Ρούντολφ Σίμετσεκ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του PRESSARIS.

Ο Σίμετσεκ τόνισε με δηλώσεις του στο PRESSARIS πως “βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη και σε 1-2 μέρες ο παίκτης θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα” και πρόσθεσε: “Ξέρουμε πολύ καλά τον Χρήστο παίξαμε δύο φορές αντίπαλοι με τον Άρη στην πρώτη φάση του Γιούροκαπ. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει αρκετά».

Ο πρώην αρχηγός του Άρη δεν είναι ο πρώτος παίκτης που θα αγωνίζεται στη Νίμπουρκ τη νέα σεζόν προερχόμενος από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με τους πρωταθλητές Τσεχίας έχει συμφωνήσει και ο Μάικ Τέιλορ ο οποίος την περασμένη χρονιά φόρεσε την φανέλα της Καβάλας.

Η Νίμπουρκ θα παλέψει για μια θέση στην Ευρωλίγκα στο τουρνουά που θα γίνει στο Καντού εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αρχικά την Οστάνδη και ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με το νικητή του Καντού – Λουκόϊλ Ακαντέμικ.

 

To Top