Ραδιομαραθώνιος και παράλληλες εκδηλώσεις στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Από τη μία το μεσημέρι ξεκινάει ο ραδιομαραθώνιος για την επιβίωση της ΠΑΕ Άρης, στον οποίο θα συμμετέχει και το PRESSARIS με τον Γιώργο Τότσικα, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”, τον οποίο διοργανώνει η Κοινωνία Μελών Άρη. Υπάρχουν κι άλλες παράλληλες εκδηλώσεις που οργανώνει η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου διοργανώνεται από την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ραδιομαραθώνιος και επ’ ευκαιρία της πολύ σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας καλούμε τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν τόσο στον ραδιομαραθώνιο όσο και σε παράλληλες εκδηλώσεις  στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά:

Εισιτήρια Διαρκείας

Το κατάστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και το ΑRIS MOBILE θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Μαραθώνιος Μπύρας στο BEER F.C. 1914

Το BEER F.C. θα είναι ανοικτό από τις 16:00 το απόγευμα με άφθονη παγωμένη μπύρα (Primator Premium Lager – Czech Pilsener) και ψηστήρι.

1914 ευχές

H  Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους φίλους της ομάδας που έκαναν τη δική τους ευχή στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το concept έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και εντάσσεται σε ευρύτερο πλαίσιο διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Κλεάνθης Βικελίδης (ενόψει και των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2014).

Τη Δευτέρα κάθε φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να κάνει δωρεάν τη Δική του Ευχή στο ARIS MOBILE, με την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου Διαρκείας.

ΑRIS MEGASTORE

Oι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο ΑRIS MEGASTORE συνεχίζονται κανονικά ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των προιόντων του καταστήματος.

Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουν αναβαθμιστεί σταδιακά όλες οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εμπορικοί χώροι του γηπέδου καθώς και η online επικοινωνία (website, e tickets, e-shop), για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό».

 

To Top