“Πέταξε” ο Άρης για την Ιταλία! Κανούλας: “Θα δώσουμε όλοι μας ότι παραπάνω μπορούμε…”

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε πριν από λίγες ώρες για το Πράτο Αλό Στέλβιο στην βόρεια Ιταλία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, τις επόμενες δύο βδομάδες, δίνοντας και πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν με 26 παίκτες και ευελπιστεί ο Έλληνας τεχνικός πως εντός της βδομάδας θα μπορέσει να έχει στην διάθεσή του και τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών, με τους οποίους η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την ολοκλήρωση των συμφωνιών.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας,

Νίκος Παντίδος, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Καζναφέρης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Παντελής Αντωνιάδης, Δημήτρης Σουνάς, Δημήτρης Ασλανίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάκης Κανούλας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γκέσιος, Άντι Ρένια, Ηλίας Ιγνατίδης, Νίκος Αγγελούδης.

Κανούλας: Θα δώσουμε ότι παραπάνω μπορούμε

Ο Σάκης Κανούλας θα είναι φέτος από τους παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες. Ο ίδιος περιμένει πως και πως να ξεκινήσει η χρονιά και λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πράτο Αλό Στέλβιο υπογράμμισε πως “πηγαίνουμε στην Ιταλία για να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Είμαστε μια νεανική ομάδα, θα δώσουμε όλοι μας ότι παραπάνω μπορούμε… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά…”.

 

 

To Top