Διακοπές με έκπτωση για τους κατόχους διαρκείας

Ειδικές εκπτωτικές κάρτες για διακοπές στην Σκόπελο σε πολύ χαμηλές τιμές, θα προσφέρει δωρεάν η ΠΑΕ Άρης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου και τους επιχειρηματίες του νησιού προσφέρει, από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, 3.000 ειδικές εκπτωτικές κάρτες «Πάμε Σκόπελο 2012» για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης περιόδου.

Η κάρτα εξασφαλίζει στους επισκέπτες σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες του νησιού, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα, & Μηχανάκια, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και τροφίμων.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας θα μπορούν, αν επιθυμούν να προμηθεύονται την εκπτωτική κάρτα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη θύρα 2 (με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς)

Σημειώνουμε ότι είναι απαραίτητο, κάθε κάτοχος διαρκείας να ενημερώνει ότι διαθέτει την εκπτωτική κάρτα κατά την κράτηση καταλύματος στο νησί.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.skopelos.gr».

 

To Top