ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακρίσεις για τον Άρη, αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας άνθρωποι του τζούντο στο Κλεάνθης Βικελίδης! (photos)

Την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων Τζούντο Iliadis Cup , που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κλειστό στου Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα, κατέκτησε η Νικολέτα Σαρβανίδου, στην κατηγορία -70kg Νέων Γυναικών. Συμμετέχοντας στο Iliadis Cup, η αθλήτρια του ΑΡΗ ανέβηκε στην ευρωπαϊκή κατάταξη καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι top rank. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 8ο Κύπελλο Ηλιάδης συμμετείχαν συνολικά 302 αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες.

Στην Αθήνα για τους αγώνες βρέθηκε και ο δάσκαλος του Σαϊτάμα, Σουσούμο Κιτατζίμα. Ο 62χρονος Ιάπωνας προπονητής  διατηρεί δεσμούς με το τμήμα τζούντο του ΑΡΗ και ιδιαίτερα με τον επικεφαλής του προπονητικού team, Νίκο Μαλλιαρόπουλο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Κιτατζίμα βρέθηκε για δύο ημέρες στη Θεσσαλονίκη και δεν αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις των τμημάτων του ΑΡΗ δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους “κιτρινόμαυρους” αθλητές.

Στο κλειστό γυμναστήριο τζούντο του ΑΡΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί εκ νέου ο Ολυμπιονίκης, Ηλίας Ηλιάδης και η εθνική ομάδα από τις 9 ως τις 18 Απριλίου στο πλαίσιο των προπονήσεών τους εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τζούντο που θα διεξαχθεί στο Καζάν στη Ρωσία από τις 21 ως τις 24 Απριλίου.

judo kitatzima paidia web megaloi kitatzima web

To Top