ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαστρογιάννης: “Ο Άρης μπορεί να συστήσει νέα ΠΑΕ, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας”

Ο νομικός σύμβουλος του Θόδωρου Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και εξήγησε γιατί ο Άρης θα συστήσει νέα ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος είναι με το μέρος των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Νέα ΠΑΕ μπορούμε να συστήσουμε. Το πρόβλημα που είχαμε ήταν στο θέμα του ΓΕΜΗ, το οποίο όπως είχα συζητήσει με τον Παπαλάκη θα το δούμε όταν έρθει η ώρα».

Για το πότε θα γίνει η σύσταση της νέας ΠΑΕ: «Ο ΑΣ θα ξεκινήσει τις διαδικασίες. Προς τις 15 Μαΐου πιστεύω θα γίνει η γενική συνέλευση και εκεί θα παρθεί η απόφαση. Μετά θα ακολουθηθεί η διαδικασία».

Για το “αν η μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή του Άρη στη Football League”: «Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο. Υπάρχει απλά μια γνωμοδότηση της ΕΕΑ, η οποία δεν νομίζω να έλαβε υπ’ όψη της πολλά πράγματα. Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που έχει περιουσία 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Και λόγω αυτής της περιουσίας δεν έχει τελειώσει την εκκαθάριση, όπως την τελείωσαν οι άλλοι που δεν είχαν τίποτα».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει λύση η εκχώρηση του Ρυσίου στο Δημόσιο: «Δεν είναι θέμα Δημοσίου. Ο Άρης οφείλει και στο ΙΚΑ. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι στους οποίους υπάρχει οφειλή και σε αυτήν την περίπτωση οι εκκαθαριστέςλειτουργούν  σύμφωνα με νόμο. Δεν μπορούμε ότι θέλουμε να κάνουμε. Δεν έχει καμία σχέση η περίπτωση της ΑΕΚ».

Για το αν υπάρχει φόβος ενόψει του νέου αθλητικού νόμου: «Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου δεν ανησυχείς. Όταν σήμερα μπορώ να ιδρύσω μια νέα ανώνυμη εταιρεία, δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τώρα ένας νέος νόμος που να μου το απαγορεύει ενώ έχει ήδη αρχίσει η σεζόν».

To Top