ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Διακριτικό ενδιαφέρον Άρη για Γκάλο” γράφουν στην Αθήνα

“Διακριτικό ενδιαφέρον Άρη για Γκάλο” γράφουν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα μέσα που εξειδικεύονται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Φυσικά η αναφορά γίνεται για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα από το enwsi.gr, όπου αναφέρει:

“Ο Ροντρίγκο Γκάλο κερδίζει συνεχώς πόντους στην ΑΕΚ και ειδικά ο Μανόλο Χιμένεθ τον θεωρεί απαραίτητο. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα to10.gr, οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του στην Ενωση δεν έχουν ξεκινήσει και οι κουβέντες αναμένεται να γίνουν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η πλευρά του παίκτη θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο και αυξημένες αποδοχές. Στην ΑΕΚ λόγω της ηλικίας θα επιθυμούσαν μονοετές συμβόλαιο και όσον αφορά το οικονομικό είναι μια άλλη ιστορία…

Διακριτικά παρακολουθούν την υπόθεση στην Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Άρη, που ψάχτηκαν τον Ιανουάριο για δεξί μπακ, έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Γκάλο. Εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Europa League, αυτό θα αποτελέσει πολύ μεγάλο ατού ενώ είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει διετές συμβόλαιο και να καλύψει και οικονομικά τον ποδοσφαιριστή”.
To Top