Με τα γκολ σε Μόναχο και Μπιλμπάο!

Πάρα πολλές επιλογές για να πληρωθούμε, μας δίνει το κουπόνι του Σαββάτου. Μπάλα έχουμε σε όλη την Ευρώπη και θα κρατήσουμε δύο παιχνίδια, τα οποία θα μας στείλουν ταμείο με τα γκολ.

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα

Έπαιξε κάτι παραπάνω από μυαλωμένα στο εκτός με τη Λίβερπουλ. Κράτησε αμυντικά, είχε κάποιες ευκαιρίες και το τελικό 0-0 της δίνει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τω μεταξύ, στο πρωτάθλημα ο Βαυαροί έχουν πλησιάσει πλέον σε απόσταση αναπνοής την Ντόρτμουντ, ενώ στο τελευταίο τους ματς είχαν επιβληθεί με σκορ 3-2 εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ. Από την άλλη, η Χέρτα έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο στο ματς με τη Βέρντερ. Η τελευταία, την υποχρέωσε στο τελικό 1-1 με γκολ στο 94ο λεπτό. Σε κάιε περίπτωση πάντως, παίζει καλό ποδόσφαιρο και τα 35 γκολ που έχει σημειώσει μετά από 22 αγωνιστικές είναι ρεκόρ δεκαετίας. Προφανώς και η Μπάγερν έχει τον πρώτο λόγο, θεωρούμε όμως πως η ομάδα της πρωτεύουσας μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Πάμε με το αμφίσκορο λοιπόν.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εϊμπάρ

Έρχεται από το σπουδαίο διπλό με σκορ 1-0 στην έδρα της Ουέσκα. Πλέον, η Μπιλμπάο βλέπει τις ευρωπαϊκές θέσεις, από τις οποίες απέχει έξι βαθμούς και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το κακό πρόσωπο του ξεκινήματος της σεζόν. Μόλις μία φορά ηττήθηκε στα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Εϊμπάρ κατάφερε να μείνει αήττητη στο εντός με τη Λεβάντε, αποσπώντας το 2-2 και ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0. Παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια και δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο της ουράς. Είναι τοπικό ντέρμπι το αποψινό μεταξύ τους. Αμφότεροι παίζουν επιθετικά και το 2.10 του αμφίσκορου είναι πολύ ψηλά. Θα παιχτεί.

Περισσότερα από το κουπονι στοιχήματος θα βρεις στο Foxbet.gr

To Top