Διαλύεται λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Τέλος εποχής θα αποτελέσουν για τη Σιένα οι εν εξελίξει τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος. Όπως επιβεβαίωσε η διοικούσα επιτροπή, δεν θα συμμετάσχει ούτε στην Ευρωλίγκα ούτε στη πρώτη κατηγορία.

Σε επιβεβαίωση των φημών πως η Σιένα θα αποσυρθεί από τη νέα σεζόν από το υψηλό επίπεδο προχώρησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Εγκίντιο Μπιάνκι. Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από την υπεξαίρεση χρημάτων για την οποία κατηγορείται ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας Φερνάντο Μινούτσι, αναγκάζουν την ομάδα να αποχωρήσει όχι μόνο από την Ευρωλίγκα, αλλά και από την πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με σημερινή δήλωση, κάτι που σημαίνει πως η πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων στην γειτονική χώρα, θα αρχίσει τη νέα της προσπάθεια από τις μικρές κατηγορίες, για να ξεπεράσει τα χρέη και μετά από χρόνια να επιστρέψει στο προσκήνιο. Έτσι, οι εν εξελίξει τελικοί του πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο, χαρακτηρίζονται ως κύκνειο άσμα της Σιένα, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε τα τελευταία χρόνια.

πηγή: sportfm.gr

To Top