Διαμαντάκος: «Μου έλειψε ένα γκολ, θα ήθελα να συνεχίσω στον Άρη, τα καλύτερα έρχονται»

O επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε μεταξύ άλλων για την φετινή πορεία του Άρη, στη συνεργασία του με τον Σούλη Παπαδόπουλο και στο πώς έζησε τη χρονιά σε ατομικό επίπεδο.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι  ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ στο Περιστέρι εναντίον της ΑΕΚ: «Σίγουρα υπήρχε μια πολύ μεγάλη ανακούφιση, γιατί ξέραμε ότι όλα είχαν τελειώσει. Βέβαια, δε θα άλλαζε κάτι αν έμενε και η ΑΕΚ στην ισοπαλία, αλλά σίγουρα ήταν μεγάλη ανακούφιση. Αυτό φάνηκε κιόλας. Μετά τη λήξη του αγώνα, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί με τον κόσμο, καθώς πετύχαμε τον στόχο μας».

 Για το πώς προετοιμάστηκαν οι παίκτες στις προπονήσεις, εν όψει του αγώνα με τη Ξάνθη στα Πηγάδια, είπε:«Είναι καλό να σε βολεύει και η ισοπαλία. Στηθήκαμε πιο πολύ αμυντικά, περιμέναμε τον αντίπαλο και δε βγαίναμε πολύ μπροστά. Βγήκαμε λίγο στην επίθεση σε κάποιες στιγμές του αγώνα, αλλά δεν ήρθε το γκολ και μείναμε στην ισοπαλία».

 Για το πώς ήταν η συνεργασία των παικτών με τον τελευταίο προπονητή της ομάδας, τον Σούλη Παπαδόπουλο, ανέφερε: « Ήταν πιστεύω εξαιρετική. Αυτό φάνηκε από την αρχή, καθώς με το που ήρθε, καταφέραμε να κάνουμε ένα σκορ που δεν είχε ξαναγίνει. Κερδίσαμε το Λεβαδειακό και αυτό μας έδωσε ψυχικά αποθέματα. Ο κόουτς πήρε από τον καθένα ό,τι παραπάνω μπορούσε. Έπαιξε ρόλο και η ψυχολογία».

 Για το γεγονός ότι ο Άρης δέχτηκε μόλις τρία γκολ σε έξι παιχνίδια, υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου, επεσήμανε: « Τα ματς τα κερδίζει η άμυνα. Ένα γκολ θα βάλεις, το θέμα είναι πόσα θα δεχτείς. Για αυτό και εμείς κάναμε ομαδική άμυνα, και οι μέσοι και οι επιθετικοί. Αυτό δε γινόταν στα προηγούμενα ματς. Και έτσι φάγαμε πολύ λίγα γκολ».

 Για το αν βοήθησε η παρουσία της νέας διοίκησης, τόνισε: «Έπαιξε ρόλο, γιατί βλέπαμε κάποιες κινήσεις, ήταν πολύ κοντά μας, μας μιλήσανε και πριν τον αγώνα έναν προς έναν ξεχωριστά. Ήμασταν ομάδα».

 Για το πώς σχολιάζει την παρουσία της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, στο οποίος ήρθε και ο ίδιος, υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολα, με δεδομένη τη βαθμολογική θέση μας. Αλλά, μετά από 4-5 ματς, αρχίσαμε να γινόμαστε πιο πολύ ομάδα. Αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις μας, κυρίως στο Περιστέρι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος σε ατονικό επίπεδο από την απόδοσή του, είπε: «Ναι, είμαι ευχαριστημένος, καθώς ήταν η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας και πήρα πολλά παιχνίδια. Αλλά, θα ήθελα να βάλω και κάποιο γκολ, γιατί αυτή είναι η θέση μου. Δεν απογοητεύομαι από αυτό, δε με αγχώνει».

 Για το πώς σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού τελείωνε ο δανεισμός του στον Άρη, ανέφερε: «Θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό και μετά βλέπουμε. Θα μου άρεσε η προοπτική να συνεχίσω στον Άρη, αν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να με παραχωρήσει εκ νέου δανεικό. Μου αρέσει πολύ το κλίμα εδώ».

 Για το μουντιάλ των Νέων στο οποίο θα συμμετέχει, τόνισε: «Το περιμένω πώς και πώς. Δεν έχουμε ξαναπάει σε τέτοια διοργάνωση σε αυτές τις ηλικίες. Είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία των σκάουτερ, αλλά και το να παίζεις στην Εθνική είναι από μόνο του κίνητρο. Πιστεύω ότι η Εθνική μπορεί να φτάσει ψηλά. Η συνεργασία με τον Κώστα Τσάνα είναι πάρα πολύ καλή, δουλεύει και πολύ στην τακτική».

 Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Αφού σωθήκαμε, τα καλύτερα έρχονται. Τίποτα άλλο».

To Top