ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαντόπουλος για Ματέο: “Η Λας Πάλμας ζήτησε 3 εκατ. ευρώ! Δεν θα διαλύσουμε τον σύλλογο οικονομικά”

Ο Άρης δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την πρότασή του προς την Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος εξήγησε πως αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθούν τα οικονομικά του συλλόγου για κανέναν παίκτη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά για την υπόθεση Γκαρσία: “Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να διαλύσουμε οικονομικά τον σύλλογο για οποιονδήποτε παίκτη. Η Λας Πάλμας – επίσημα – μας ζήτησε 3 εκατομμύρια ευρώ. Τους έκανα μια συγκεκριμένη πρόταση. Σε αυτήν την πρόταση βαδίζουμε, δίχως να κάνουμε ούτε λίγο δεξιά ή αριστερά, ακόμα κι αν χάσουμε τον Γκαρσία.

Εξαρτώνται πολλά, επίσης, από την πρόθεση του ποδοσφαιριστή. Δεν θέλουμε να βάλουμε έναν παίκτη απέναντι από τον πρόεδρο του να τον δικάσει, αν επιμένουμε δηλαδή, προβάλλοντας συνεχώς στη Λας Πάλμας την πρόθεση του.

Όπως σας έχω πει από τηην πρώτα μέρα, ήταν και είναι μία υπόθεση που θα πάρει χρόνο. Εκτός αν έρθει μια ομάδα που θα δώσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και τότε φυσικά εμείς θα αποσυρθούμε από την υπόθεση”.

To Top