ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαμαντόπουλος: “Με τον κόουτς θα αλλάξουμε σύστημα, αφήνουμε το 4-2-3-1…”

Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και Σάββας Παντελίδης είναι οι δύο άνθρωποι που αποφασίζουν από κοινού για αγωνιστικά ζητήματα και μια απόφαση που πήραν είναι η αλλαγή σχηματισμού. Ο Άρης από τη νέα σεζόν αφήνει το 4-2-3-1 και θα εφαρμόσει το 4-3-3 όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων”.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά:

“Φέτος, μίλησα με τον κ. Παντελίδη και θα αλλάξουμε σχηματισμό. Θα υπάρξει μετάβαση βέβαια μέχρι να τον αντιληφθούν όλοι και εννοώ οι παίκτες. Πιθανώς να μη γίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά θα το κάνουμε στο πρωτάθλημα – και είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε – και θα το στηρίξουμε ως Άρης, γιατί αυτό θα οδηγήσει τον Άρη στην επόμενη μέρα.

Δουλειά δική μου είναι να προσπαθώ να πηγαίνω την ομάδα ένα βήμα παραπάνω. Όταν έρθει η ώρα, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε το στάδιο της κριτικής, με ανεπιτυχή αποτελέσματα που θα φέρουμε και με μια περίοδο κάμψης μέχρι να “απορροφήσει” ο οργανισμός τον νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει να τον υποστηρίξουμε.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν την φιλοσοφία που με διέπει ως τεχνικός διευθυντής και καθήκον μου είναι η εξέλιξη της ομάδας βάσει ενός πρότζεκτ. Αυτό το πλάνο πιστεύω είναι το σωστό για την πρόοδο της ομάδας με ή χωρίς τον Διαμαντόπουλο και το κάθε φυσικό πρόσωπο”.

To Top