Διαμαντόπουλος για όλα: ” Ο Ιντέγε, ο Χαριστέας και τα χαμένα πέναλτι”

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε μετά από την επιστροφή του στον Άρη, για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε,για το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει, για τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μπράουν Ιντέγε, ενώ κατέθεσε και την άποψη του για την εικόνα της ομάδας του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για την επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση αλλά δούλεψα σκληρά είχα ανθρώπους που με βοήθησαν και επέστρεψα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση: «Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Εγώ είχα κλειδώσει δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ ήταν η τελευταία λύση και μπήκα στο χειρουργείο.

Τα ματς με Ξάνθη και Γιάννενα ήταν κοντά χρονικά και νομίζω εκείνο το διάστημα κράτησε ένα χρόνο για μένα. Έκανα συνεχεία ενέσεις, είχε φτάσει στο απροχώρητο».

Για την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα: «Νομίζω ότι αργότερα θα γίνει μια συζήτηση με τον κύριο Χαριστέα. Το όνομα του τα λέει όλα . Είναι συνδεδεμένο με τον Άρη, έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του και πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Για τα παιχνίδια με Μόλντε και ΟΦΗ: «Η ομάδα ήταν άτυχη. Με τη Μόλντε πληρώσαμε το κακό πρώτο παιχνίδι. Γιατί είδαμε ότι στο δεύτερο βάλαμε εύκολα 3 γκολ. Με τον ΟΦΗ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πως βλέπει την ομάδα: «Έχουμε ακριβές πλάνο για το πως θα σταθούμε στο γήπεδο. Βλέπω ότι δημιουργούμε, τα γκολ είναι θέμα χρόνου να μπουν αν δημιουργείς θα μπουν».

Για τον Ιντέγε:«Ο Ιντέγε είναι εξαιρετικός παίκτης τον παρακολουθούσα πάντα. Όπως είπα είναι θέμα τύχης να μπει το γκολ αλλα εφόσον δημιουργεί θα μπει».

Για τα χαμένα πέναλτι: «Θα διορθωθεί και αυτό με τα πέναλτι. Ο Ντιγκινί δεν είχε χάσει πέναλτι μέχρι τώρα, απλά ήρθε και αυτή η άτυχη στιγμή».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη: «Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που έχει συνδεθεί με την ομάδα ξέρει τη ζητάει ο Άρης. Είμαι ένας παίκτης που μένει εδώ, οπότε ξέρω τι ζητάνε οι φίλαθλοι και είμαι εδώ για να προσφέρω».

To Top