ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Θα πάρουμε άλλους δυο παίκτες! Έτοιμος ο Μαντσίνι, επιστρέφει και ο Γκάμα”!

Για όλα τα θέματα του Άρη μίλησε ο Σάββας Παντελίδης. Τι είπε για τον Μαντσίνι και την επιστροφή του Χαριστέα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ποια είναι η πιο σημαντική προπόνηση της εβδομάδας: «Η πιο σημαντική προπόνηση κάθε εβδομάδας είναι αυτή που ξεκινάει μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού και τελειώνει πέντε λεπτά πριν την έναρξη του επόμενου αγώνα. Δηλαδή όλη η εβδομάδα».

Για την κατάσταση των Βέλεθ, Μπάσα και τον Μαντσίνι: «Ο Βέλεθ δύσκολα να είναι μαζί μας στον Βόλο, για τον Μπάσα θα δούμε σήμερα. Ο Βέλεθ θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή. Ο Μαντσίνι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γυμνάζονταν ανελιπώς. Θα τον δούμε σήμερα και ίσως να είναι και στην αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Θεωρώ πως έγινε καλό σκάουτινγκ για τον παίκτη. Θα μας δώσει πολύ ενέργεια, έχει κίνητρο καλή ηλικία και θέλει την καταξίωση».

Για τον Χαριστέα και την επιστροφή του στην ομάδα και τον Διαμαντόπουλο: «Με τον Αγγελο έχουμε γνωριστεί παλιότερα, θα υπάρξει εύκολα μεταξύ μας πεδίο επικοινωνίας. Ο Δημήτρης είναι καλό που γύρισε καλός χαρακτήρας και σε συμπεριφορά και ως παίκτης».

Για την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση: «Είχα πει και πριν μερικές ημέρες. Θέλουμε ενίσχυση στο αριστερό μπακ και στο τέρμα. Θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Θέλουμε υποστήριξη εκεί».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι στην τελική ευθεία να επιστρέψει. Μετά την διακοπή πιστεύω θα είναι έτοιμος να παίξει. Θα τον δούμε σε ένα ακόμα φιλικό».

Για τον Βόλο: «Παρακολούθησα το παιχνίδι. Εϊναι δουλεμένη ομάδα, σοβαρή και δεν έχουμε εύκολο έργο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για το τι Αρη περιμένει και θέλει να δει: «Θέλω έναν Αρη με μεγαλύτερη ηρεμία. Να μη βιαζόμαστε να τελειώσουμε τις φάσεις. Και με την Μόλντε και με τον ΟΦΗ δεν είχαμε τον τρόπο που θέλω να επιτεθούμε. Πρέπει να γίνουμε πιο εύστοχοι. Από την στιγμή που η μπάλα φτάνει στην περιοχή, νομίζω πως θα έρθει το γκολ και όλα θα είναι καλύτερα».

Για τις πολλές τελικές, τα δοκάρια και το χαμένο πέναλτι: «Στα τρία παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας με Μόλντε με ΑΕΛ και με ΟΦΗ μετράμε πάνω από 40 τελικές. Εχουμε πέντε δοκάρια και έχουμε χάσει ένα πέναλτι. Είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Θα το βελτιώσουμε».

Για τους νέους παίκτες και το αν χρειάζονται επιπλέον χρόνο: «Δουλεύουμε πολύ, υποστηρίζουμε όλα τα παιδιά και περιμένουμε τις καλές τους στιγμές. Θέλουν χρόνο για να δείξουν τα παιδιά όλα όσα θέλουν να κάνουν».

Για τον Φετφατζίδη και την κλήση του στην Εθνική: «Με κάνει χαρούμενο, θεωρώ πως είμαστε κοντά του και είναι ευχάριστο πολύ αυτό. Ο Γιάννης έχει στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις σε ποδοσφαιριστή».

To Top